FILMEZZUNK.HU
A Stranger Things 4. évada minden eddiginél rémisztőbb lesz

A Stranger Things 4. évada minden eddiginél rémisztőbb lesz

1084

A Stranger Things 4. évada minden eddiginél rémisztőbb lesz

Tavalyi cikkünkben írtunk róla, hogy a világsikerű Stranger Things 4. évada még ijesztőbb lesz, mint az eddigi epizódok. Ez bizonyítja azt is, hogy a Netflixen debütált sorozat készítői, a Duffer fivérek meghívták a sorozatba a Rémálom az Elm utcában filmek sztárját, Freddy Kruegert alakító Robert Englundot. Az amerikai sci-fi-horror sorozat még 2016-ban indult, és a korábbi elképzelésekkel ellentétben nem 4. széria lesz az évadzáró, hanem a tervek  szerint 6 évadot fog átölelni a modern klasszikussá vált nagysikerű sorozat. A széria története azért is példaértékű, mert olyan izgalmasan mutatja be a 80-as éveket, hogy a tiniket és felnőtteket egyaránt elvarázsolja és a képernyőhöz szögezi. A Duffer fivérek a sorozat minden évadában próbálják egyre mélyebbre taszítani hőseit és a most következő évadban minden korábbinál nagyobb terrorban lesz részük a szereplőknek.

A Stranger Things 4. évada minden eddiginél rémisztőbb lesz

A 3. évad igencsak félelmetesre sikeredett, miután bemutatták, hogy a rémálom-birodalomból származó lények elpusztíthatják és leigázhatják az egész világot. A sorozatban Mike Wheeler karakterét játszó Finn Wolfhard a következőket mondta a Stranger Things 4. évadáról:

“Minden évad egyre durvább és félelmetesebb lesz… A 4. évad az eddigi legparább történet, ami valaha is volt.  Ezzel együtt a Stranger Things minden évben viccesebb, sötétebb és szomorúbb, mint előtte. Évről évre fejlődik…”

Ugyanezen a véleményen volt Steve Harringtont alakító Joe Keery és Dustint alakító Gaten Materazzo is. A forgatások még tartanak, ám a sorozat kis szerencsével már idén folytatódhat, de egyelőre pontos premierdátumot még nem közöltek.

Szerző: MéziMcFly

16 meglepő érdekesség a Stranger Things sikersorozatról


Article Tags: ·