FILMEZZUNK.HU
Film készül Britney Spears életéről

Film készül Britney Spears életéről

733

Film készül Britney Spears életéről

Britney Jean Spears 1981. december 2-án született Mississippiben. Az amerikai énekesnő még gyermekkorában kezdett énekelni, majd színészként is több televíziós műsorban is szerepelt. Most a streamingszolgáltató saját filmet készített az énekesnő életéről. Pár héttel ezelőtt látott napvilágot a hír, miszerint a The New York Times sokkoló és megrázó dokumentumfilmet készített Britney Spearsről.  Britney a 2007-es összeomlása után került apja, James Spears gyámsága alá, és bár már többször is próbálkozott a helyzet megszüntetésével  – a bíróságon legutóbb novemberben –, de eddig nem járt sikerrel. Britney kérte a bíróság segítségét, hogy fékezzék meg apja hatalmát felette. Sokak szerint az ebből fakadó elkeseredettsége vezetett oda, hogy 2017 óta egyetlen fellépése sem volt az énekesnőnek.

Film készül Britney Spears életéről

A Framing Britney Spears című dokumentumfilm nyomon követi az énekesnő sztárrá válását, az apjával való zűrös viszonyát, a mentális betegségeivel folytatott küzdelmeit, és az azt követő kórházi kezeléseket. Emellett jelentős szerepet kap a “Szabadítsuk ki Britney”-t mozgalom is, melyet Spears rajongói tavaly nyáron indítottak, mivel úgy vélik az énekesnőt komolyan terrorizálja az apja. Az Amerikában bemutatott film láttán számtalan híresség fejezte ki támogatását, sőt még Justin Timberlake, az énekesnő egykori párja is bocsánatot kért Spearstől, amiért a szakításuk után tiszteletlenül bánt vele és rossz színben tüntette fel.

Bár az énekesnő nem szólalt meg filmben, de miközben megnézte, egyes részeknél elérzékenyült. Britney az alkotás bemutatásával reméli, hogy minél előbb megszabadulhat zsarnok apjától. A férfi a mai napig nem engedi lányát dönteni saját pénzügyeiről, sőt, a magánéletét és a karrierjét érintő kérdésekben sem lehet véleménye Spears-nek.

A film elkészülte után rávetette magát a Netflix is a témára és ők is elkészítik a saját Britney filmjüket. A Netflixes változatot az Emmy-jelölt Erin Lee Carr (Anya gyilkos kincse) rendezi, aki már hosszú idő óta készül megrendezni a dokumentumfilmet, ami Britney Spears egész életét és kálváriáját mutatja be, de egyelőre sem a film címe, sem a bemutató dátuma nem ismert. Bár a filmkészítés körülményeit egyelőre homály fedi, a TMZ azt is tudni véli, hogy maga az érintett, Britney Spears is dolgozik egy a saját történetét feldolgozó dokumentumfilmen.

Szerző: MéziMcFly

A Netflix botrányos erotikus filmje volt 2020 legnézettebb filmje hazánkban


Article Tags: · ·