Emma Watsonnak elege van a rivaldafényből, visszavonul a színészettől

Emma Watsonnak elege van a rivaldafényből, visszavonul a színészettől

1711

Emma Watsonnak elege van a rivaldafényből, visszavonul a színészettől

Emma Watson már egészen pici gyerekként, kilenc évesen berobbant a köztudatba, amikor megkapta a tudálékos boszorkánytanonc Hermione Granger szerepét. Nagyon gyorsan nagyon népszerű lett, de pályafutása első éveiben kizárólag a Harry Potter filmeken dolgozott. Mikor aztán elkészültek az utolsó résszel is, az karrierje is válaszúthoz érkezett.

Érdekességek Emma Watson színésznőről

Nem nehéz kijelenteni, hogy a franchise sztárjai közül Daniel Radcliffen kívül egyedül ő futott be komolyabb karriert Hollywoodban. Ez nem csak annak volt köszönhető, hogy az évek során egészen csinos fiatal nővé érett, sokkal inkább annak, hogy színészként is megmutatta tehetségét. Az elmúlt években olyan filmekben láthattuk, mint az Egy különc srác feljegyzései, A kolónia, A szépség és a szörnyeteg vagy Kisasszonyok. Ez utóbbi viszont könnyen lehet, hogy a színésznő utolsó filmje volt 2019-ben.

A hírek szerint ugyanis Emma Watson úgy döntött, felhagy a színészkedéssel. Hogy végleg vagy csak pihenőre vonul, azt nem tudni, de azt igen, hogy most szeretné minden idejét a kedvesének, Leo Robintonnak szentelni, akivel nagyjából másfél éve alkotnak egy párt. Eddig is kínosan ügyeltek rá, hogy kerüljék a rivaldafényt, állítólag az elmúlt hónapokban titokban Ibizán éltek, de most visszatértek Los Angelesbe. Viszont az ügynöke megerősítette, hogy a színésznő jelenleg „jegeli” a karrierjét. Kérdés, hogy meddig.

“Nem fogok meztelenkedni, csak azért, hogy komolyan vegyenek” – Emma Watson

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download