FILMEZZUNK.HU
A Marvel új Penge filmjében akár még Wesley Snipes is felbukkanhat

A Marvel új Penge filmjében akár még Wesley Snipes is felbukkanhat

2548

A Marvel új Penge filmjében akár még Wesley Snipes is felbukkanhat

Még 2019-ben jelentette be a Marvel, hogy leghíresebb vámpírvadásza, Blade (avagy Penge) is az MCU része lesz, és már azt is tudjuk, hogy a főszerepet Mahershala Ali kaphatja. Egyelőre még semmi sem biztos a projekttel kapcsolatban, nem tudjuk mikor kezdik a forgatást és mikorra várható a premier, de azért időről időre bíztató jelek érkeznek. Most például arról esett szó, van-e arra bármiféle eslye hogy az eredeti Penge is visszatérjen valamilyen formában az újhullámos Marvel produkcióban. A válasz egy határozott talán, legalábbis Wesley Snipes részéről, aki egyáltalán nem tartja lehetetlennek a dolgot.

Penge is csatlakozott az Marvel Moziverzumhoz

Snipes éppen az Amerikába jöttem 2 promóciójával van elfoglalva, de az ehhez kapcsolódó turnén az újságírók a Pengével kapcsolatban is kifaggatták. A színész elmondta, hogy a megfelelő körülmények között abszolút nyitott egy cameóra vagy akár egy másik szerep elvállalására is. Úgy beszélt, mint aki még nem tárgyalt a Marvel Studios kollégáival.

“Sosem tudhatod. Ha összeállnak a dolgok, akkor nyitott vagyok mindenre. Tudom, hogy az emberek hozzám kötik a szerepet.”

– mondta az egykori Fénybenjáró. Reméljük, hogy a Marvel nem hagyja ki a lehetőséget, bár akárhogy is, a Penge film premierje még bőven odébb lesz.

Idén négy LMBTQ karakterrel bővül a Marvel univerzum

(Via gamestar.hu)


Article Tags: · · · ·