FILMEZZUNK.HU
A szolgálólány meséje áprilisban folytatódik, a 4. évad előzetest is kapott

A szolgálólány meséje áprilisban folytatódik, a 4. évad előzetest is kapott

812

A szolgálólány meséje áprilisban folytatódik, a 4. évad előzetest is kapott

A szolgálólány meséje 2017-ben indult útjának. A sorozat a Margaret Atwood immár klasszikusnak számító regényén alapuló A szolgálólány meséje (The Handmaid’s Tale) a disztópikus, Gileád Köztársaság nevű totalitárius társadalomban játszódik, amely az egykori Amerikai Egyesült Államok helyén jött létre. A környezeti katasztrófák által fenyegetett és zuhanó születési számokat mutató Gileádban torz fundamentalizmus uralkodik, amely militarizált formában tűzi zászlajára a “visszatérést a hagyományos értékekhez”. Offred (Elisabeth Moss), aki a Vezér háztartásában Szolgálólányként dolgozik, az egyik utolsó termékeny nő, így a nőknek abba a kasztjába tartozik, akiket szexuális rabszolgaságra kényszerítenek a világ újbóli benépesítésére irányuló utolsó kétségbeesett erőfeszítés nevében. Offrednek ebben a rémisztő társadalomban kell életben maradnia a Vezérek, kegyetlen Feleségeik, a háztartásvezető Marthák és a többi Szolgálólány között – akik közül bárki Gileád kémje lehet -, és beteljesítenie célját: mindezt túlélni és megtalálni a lányát, akit elvettek tőle.

A szériából évről évre rendelték be az újabb évadokat, ám a koronavírus járvány miatt a 4. évad kénytelen volt csúszni, így sajnos egy egész évet várnunk kellett, de végül megérlelte az Úr, mivel idén folytatódik a sorozat.

A negyedik évad 2021. április 28-án startol Amerikában, Magyarországon pedig az HBO GO streaming szolgáltatón lesz látható április 29-től. Az előzetes alapján újabb izgalmas részek várnak ránk, és úgy tűnik, hogy egyre nagyobb terepet kap a lázadás, és Junenak sikerül eljutni a falig.

Szerző: MéziMcFly

Elisabeth Moss A láthatatlan ember után máris új filmjére készül


Article Tags: ·