FILMEZZUNK.HU
Elisabeth Moss A láthatatlan ember után máris új filmjére készül

Elisabeth Moss A láthatatlan ember után máris új filmjére készül

1450

Elisabeth Moss A láthatatlan ember után máris új filmjére készül

Elisabeth Mosst legtöbben A szolgálólány meséjében ismerhették meg. Idén játszott A láthatatlan ember című horror-thriller filmben, amiben a gazdag életét hátrahagyva el kell menekülni a férfitől, akivel kapcsolatban élt, mivel az az ember nem az volt, akinek mutatta magát. Segítséggel sikerült elszöknie és megbújnia. Exe öngyilkos lett, de a lány körül történő megmagyarázhatatlan “véletlen” egybeesések arra engedték Őt következtetni, hogy exe még él.

A láthatatlan ember (The Invisible Man, 2020) KRITIKA

Elisabeth megszenvedte a film megszületését, mivel az akciójeleneteket mind maga csinálta és ezek fizikailag igencsak nehézséget okoztak Neki. Ennek ellenére egy kiváló alakítást láthattunk Tőle, most pedig egy újabb horrorfilmben vállalt szerepet. Legújabb alkotásában a kétszeres Golden Globe-díjas színésznő nemcsak főszereplőként, de producerként is csatlakozott partnerével, Lindsey McManusszel. A horrorfilm címe: Daina Reid Run Rabbit Run.

A történet egy magabiztos termékenységi problémákkal foglalkozó orvosról Daina Reidről (Elisabeth Moss) szól, aki egy kísértethorrorba csöppen, amikor észreveszi, hogy Mia, a kislánya igencsak furcsán kezd viselkedni. Mindez új megvilágításba helyezi a doktornő racionális eszméit és szembe kell néznie múltbéli kísértetével. A film forgatókönyvét saját regényéből, Hannah Kent írta. A premierdátumáról egyelőre még nincs hír. Addig is a színésznőt legközelebb a The French Dispatchben láthatjuk majd, ami az idei cannes-i filmfesztivál egyik programja is lesz.

Szerző: MéziMcFly

10 híresség, aki megbocsáthatatlan bűnt követett el


Article Tags: · · ·