FILMEZZUNK.HU
Új keresztény musical jelenik meg a Netflixen

Új keresztény musical jelenik meg a Netflixen

1884

Új keresztény musical jelenik meg a Netflixen

Az “A Week Away” című alkotás Tennessee állam Nashville nevű városában játszódik, ahol egy bajkeverő tinédzser, Will Hawkins bűncselekményt követ el és választania kell: vagy a fiatalkorúak börtönébe, vagy egy keresztény táborba megy. Természetesen az utóbbit választja fiú és a történet során így egy olyan keresztény közösséghez tartozhat, amely megváltoztatja az életét.

A filmötlet Alan Powell keresztény énekestől és színésztől származik, aki Kali Bailey-vel együtt írta meg a forgatókönyvet. A színész elmondta, az inspirálta, hogy beszélgetett vejével, aki egy keresztény ifjúsági csoportot vezet. A filmkészítő a Christian Post-nak adott interjújában elmondta, hogy mindig is nagy álma volt, hogy egy olyan keresztény musical-t készíthessen, amelyre büszke lehet.

“Nem értem, hogy miért nincsen több keresztény musical, miközben a zene a keresztény kultúra legnagyobb terméke. Ez lesz pedig az első olyan keresztény film, amelyet eredetileg a Netflix készített. Nagyon megtisztelő ez számomra!”

– mondta a producer, akinek filmjét Roman White rendezte, aki többek között dolgozott már Taylor Swifttel, Justin Bieberrel és Carrie Underwooddal is. Az alkotást március 26.-án mutatják be a Netflixen.

Top 10 keresztény film, amit mindenképp látnod kell

(Forrás: hitradio.hu)


Article Tags: · · · ·