FILMEZZUNK.HU
Star Trek 4: Jöhet a folytatás?

Star Trek 4: Jöhet a folytatás?

1213

Star Trek 4: Jöhet a folytatás?

Habár sajnos le kellett mondanunk arról, hogy Quentin Tarantino csinálja majd a következő Star Trek-mozit, jó hír, hogy a 2009-ben rebootolt Star Trek-filmuniverzum végre folytatódhat. A 2016-os Star Trek: Mindenen túl óta várnak a rajongók, hogy a sorozatok mellett egy újabb filmet is kapjanak a franchise-hoz, és most úgy tűnik, imáik meghallgatásra találtak.

Star Trek: Mindenen túl (Star Trek Beyond, 2016) - Kritika

Ha már említettük a sorozatokat, az új projekt forgatókönyvét az a Kalinda Vazquez jegyzi majd, aki a Star Trek: Discovery egyik írónője volt (a harmadik évad munkálataiban vett részt), de más tévésorozatokon is dolgozott már, például A szökésen és a Fear of the Walking Deaden is. Játékfilmes tapasztalata nem igazán van még, de a Star Trek világát jól ismeri, és reméljük, a televíziós forgatókönyvírás során szerzett tudását is át tudja menteni majd az új filmbe. És mielőtt bárki megijedne, ne aggódjunk, J.J. Abrams is szerves részét képezi a projektnek, hiszen produkciós irodája, a Bad Robot is részt vesz a film finanszírozásában.

A történetről még semmit sem tudunk, csak annyit, hogy a Paramount azonnal felvette Vazquez-t, ahogy meghallották, az írónő milyen pitch-csel készült a filmhez. Egyelőre az is kérdéses, vajon a J.J Abrams-féle idővonalat viszi-e tovább, vagy önálló spinoff lesz-e, de egy Star Trek: Discovery-film sem elképzelhetetlen. Annyi biztos, hogy igyekeznek bővíteni és elmélyíteni mind a franchise-t, mind a Paramount+ kínálatát.

25 kép, ami megmutatja, hogyan működnek a speciális effektek a filmekben

(VIa IGN Magyarország)


Article Tags: · · ·