FILMEZZUNK.HU
A legnagyobb showman rendezője készít életrajzi filmet Robbie Williamsről

A legnagyobb showman rendezője készít életrajzi filmet Robbie Williamsről

612

A legnagyobb showman rendezője készít életrajzi filmet Robbie Williamsről

Robbie Williams neve mindannyiunk számára ismerősen cseng. Ő az, aki 16 évesen szerzett hírnevet magának a Take That fiúbanda tagjaként, de világsztár szólókarrierje indulásával lett belőle. Tucatnyi stúdióalbumából 11 a brit slágerlisták élére került, hat pedig a 100 legnagyobb példányszámban elkelt lemez közé. Koncertturnéi teltházzal zajlottak, a Guinness rekordok könyvébe is bekerült, amikor egy turnéjára egy nap alatt 1,6 millió jegyet váltottak rajongói. Többnyire az Egyesült Államokban él, az ugyanis az egyetlen hely a világon, ahol nem ismerik fel lépten-nyomon.

A legnagyobb showman rendezője készít életrajzi filmet Robbie Williamsről

Most pedig életrajzi film készül Robbie Williamsről, ami bemutatja, hogy hogyan vált az énekes zenei világsztárrá, de kitér a világhírű angol énekes-dalszerző démonjaira is, amelyekkel a reflektorfényben és magánéletében küzdött. Természetesen bemuatásra kerülnek az énekes legnagyobb slágerei is, melyek szerepelnek majd a filmben.

A film Michael Gracey (A legnagyobb showman) rendezésében készült. Az alkotás a Better Man címet kapta, melynek forgatókönyvírói a rendezőn kívül Oliver Cole és Simon Gleeson. A producerek között szerepel Jules Daly, a Big Red Films, Craig McMahon, a McMahon International képviseletében, valamint Gracey is. A rendező elmondta, hogy a filmre való felkészülésekor órákat beszélgetett kötetlenül Robbieval.  Az még egyelőre titok, hogyan jelenik meg Robbie Williams a filmben, majd Michael elmondta:

“Ezt igazán eredeti módon szeretném megoldani. Emlékszem, amikor gyerekként moziba jártam, voltak olyan filmek, amelyek teljesen elbűvöltek, és úgy éreztem, ilyet még soha nem láttam. Csak azt szeretném, ha a mi közönségünk is így érezne.”

A rendező szerint a film után az énekes már az Egyesült Államokban sem mehet majd végig az utcán, mert ott is ugyanolyan szupersztár lesz,  mint a világ többi részén. Gracey végül  hozzátette:

“A született zenei tehetségekkel szemben Williams története egy hétköznapi ember sorsa, aki követte az álmait, amelyek hihetetlen helyre vezették. Nem a legjobb énekes, sem a legjobb táncos, mégis el tudott adni világszerte 80 millió lemezt. A néző azonosulni tud ezzel az emberrel, aki nem gondolja magáról, hogy különleges tehetsége lenne, pedig persze van. És akarata és víziója is van, bízik abban, hogy megvalósítja az álmát.”

A produkciót idén nyáron tervezik bemutatni.

Szerző: MéziMcFly

10 fantasztikus film a közelmúltból, amely igaz történeten alapszik


Article Tags: · ·