FILMEZZUNK.HU
8 James Belushi film, amit mindenképpen látnotok kell

8 James Belushi film, amit mindenképpen látnotok kell

9213

4. Kutyám, Jerry Lee (1989)

Thomas Dooley (James Belushi), a San Diegó-i rendőrség kábítószer-osztályának nyomozója szeret egyedül dolgozni. A főnöke mindenáron rá akar sózni egy partnert, ezért kompromisszumként belemegy, hogy egy rendőrségi nyomozókutya legyen a társa, mert azt úgyis le tudja ugatni. Egy helyes német juhász kutyára esik a választása. Az eb kissé átrendezi főhősünk kocsiját, lakását és magánéletét.

Kutyám, Jerry Lee (1989, K-9)

3. Szahara (1995)

A második világháború idején Joe Gunn (James Belushi) őrmester vezetésével maroknyi amerikai katona próbál elmenekülni a közelgő német hadsereg elől. Dél felé araszolva a kis csapat új tagokkal bővül, csatlakozik hozzájuk egy angol katonaorvos, egy ausztrál, egy francia, és egy szudáni katona is. A menekülők legégetőbb gondja a vízhiány. Amikor végre elérnek egy oázishoz, úgy döntenek: nem menekülnek tovább, szembeszállnak a németekkel.

Szahara (Sahara, 1995)

2. Bűnös szándék (1997)

Két korrupt zsaru kokaint árul saját zsebre. Megjön az étvágyuk, és nagyot akarnak dobni: csellel megszereznek egy jelentős szállítmányt. Akció közben megölnek egy fedőnéven dolgozó kábítószerellenes különleges ügynököt. Kétségbeesetten megpróbálják a bizonyítékokat eltüntetni, és másra kenni az egészet. Eközben egyre távolabb sodródnak a törvényességtől. Többé egyik oldal sem bízik bennük.

Bűnös szándék (Criminal Intent, 1997)

1. Jim szerint a világ (2001 – sorozat)

Jim (James Belushi) és Cheryl boldog házasságban élnek és igyekeznek a lehető legnormálisabbnak látszani. Ez azonban meglehetősen nehéz feladatnak bizonyul, hiszen Jim komolyságban és felelősségtudatban egy szinten van kisiskolás lányaival, Cheryl pedig bébiszitterkedő húga, Dana áldásos hangulatváltozásait és férjére tett szúrós megjegyzéseit kénytelen nap, mint nap elviselni. Hétköznapinak aligha nevezhető életüket két kislányuk hajmeresztő kalandjai teszik még izgalmasabbá…

(According to Jim, 2001) Jim szerint a világ

Dwayne Johnson filmbeli lánya a Gyerekjátékból felnőtt és csodálatos nő lett

Neked is van kedvenced a nagyszerű színésztől? Ha igen várjuk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben.

(Címlapkép forrása; Történetek forrása)

//bluegirl, milos//

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · ·