FILMEZZUNK.HU
Dwayne Johnson lesz a világ első szuperhőse!

Dwayne Johnson lesz a világ első szuperhőse!

4421

Dwayne Johnson lesz a világ első szuperhőse!

A mostanában elég aktív sztárszínészész fogja eljátszani a világ első szuperhősét a Doc Savage című produkcióban. Két okból is nagy várományossá lépett elő a film. Az egyik, hogy Shane Black  fogja rendezni, akinek köszönhetjük Az utolsó cserkész-t, a Durr, durr és csók-ot, vagy a nagy kritikai és közönség sikert elért Rendes fickók-at. Míg a másik örömforrás, hogy nem egy tipikus szuper erővel rendelkező szuperhős lesz Dwayne Johnson, hanem természetes erőtől fog duzzadni.

Doc Savage - Dwayne Johnson

A bejelentéshez egy fotó is járt, amin Dwayne “The Rock” Johnson házában a kanapén lazítanak a film alkotói.

A szikla már meg is magyarázta, hogy miért örül kifejezetten a szerepének.

“De most elmondom a legfőbb indokot, hogy miért örülök annak, hogy én lehetek Doc Savage: ő egy hihetetlenül vicces különc! Magabiztosan és nagy ártatlansággal teszi a dolgát, de a neveltetése miatt nem éppen járatos a társasági életben. Így aztán minden egyes interakciója közvetlen és furcsa lesz másokkal, helyenként pedig kényelmetlen és meglepően vicces.”

Doc Savage-nak, ahogyan már említettük konkrét szuper ereje nincsen, ám az apja és egy csapat tudós úgy nevelte születésétől fogva, hogy fizikailag és intellektuálisan is a tökéletességet súrolja. Dwayne Johnson azért nevezte Doc Savage-et a világ első szuperhősének, mivel a figura történeteit 1933-ben kezdték el kiadni magazinokban és ezzel Fantomot és Supermant is megelőzte. Az utóbbinak az egyik fő inspirációforrása ráadásul nem más volt, mint Doc Savage.

Doc Savage - Dwayne Johnson

Egy nagyon régi Doc Savage magazin borítóképe.

Hogy mennyit kell még várnunk arra, hogy Shane Black és Dwayne Johnson közös munkája mozikba kerüljön az még kérdéses, de az biztos, hogy meg fogja érni a várakozás.

Dwayne Johnson filmbeli lánya a Gyerekjátékból felnőtt és csodálatos nő lett

(Címlapkép forrása, Hír forrása)

//milos//


Article Tags: · ·