FILMEZZUNK.HU
Tom Holland érdekességek

BRÉKING: Tom Holland búcsút inthet a Marvel moziverzumnak

2888

BRÉKING: Tom Holland búcsút inthet a Marel moziverzumnak

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Marvel komoly változtatásokat tervez a szuperhősmozik világában, már ami a szuperhősöket illeti. Azt ugyebár tudjuk, hogy a harmadik fázis végén el kellett köszönnünk több addig kulcsszerepet betöltő figurától: Vasembertől, Amerika kapitánytól és Fekete özvegytől is. De a következő években a sok új arc mellett a már régebbről ismertek között is lesz változás.

Pókember: Hazatérés (Spider-Man: Homecoming, 2017) - Előzetes

A Tom Holland féle Pókember először a Amerika kapitány: Polgárháborúban bukkant fel Vasember oldalán, majd megkapta első önálló moziját is. A rajongók egyöntetű véleménye szerint Tom Holland személyében végre megtalálták a Peter Parker szerepére leginkább megfelelő színészt, így még sok-sok évig szívesen látnák őt a mozivásznon.

Egy darabig még bizonyosan így is lesz, ám a hírek szerint az ő jelenlét sem lesz örökkévaló. A Marvel ugyanis a jövőben lecserélni mind Peter Parkert, mind az ő megformáló Tom Hollandet is. Ez sem egyedi ötlet, hiszen a képregényekben (és a tavaly hatalmas sikert aratott Pókember – Irány a Pókverzum animációs filmben is) Miles Morales lépett idővel a helyére. Vele számolnak a mozivásznon is, ám erre még azért várnunk kell. Ha hinni lehet a pletykáknak, Holland a harmadik Pókember-mozi után nem kap több szólófilmet, és hogy mellékszereplőként feltűnik-e még az MCU-n belül, az nagyban múlik még a Sonyn is. Mindenesetre a legvalószínűbb forgatókönyv, hogy a Marvel moziverzumában Miles Morales veszi majd át Peter Parker helyét. Arról is lehet már hallani, hogy Peter végzete nem más lesz, mint az MCU kapcsán egy ideje már emlegetett Norman Osborn…

25 kép, ami megmutatja, hogyan működnek a speciális effektek a filmekben

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·