FILMEZZUNK.HU
Megvan, hogy kik játsszák a Pindúr Pandúrokat

Megvan, hogy kik játsszák a Pindúr Pandúrokat

1830

Megvan, hogy kik játsszák a Pindúr Pandúrokat

A The CW csatorna csapott le a lehetőségre, hogy gyerekkorunk egyik népszerű rajzfilmjét élőszereplős kivitelben feldolgozza. A Pindúr Pandúrok című sorozatot 1998-tól 2005-ig vetített amerikai televíziós csatornán. Még év elején jelentették be, hogy adaptálni fogják, és a legújabb hírek szerint megvan a három a színésznő, akik majd életre keltik Sziporkát, Csuporkát és Puszedlit az élőszereplős a kiadásban.

Megvan, hogy kik játsszák a Pindúr Pandúrokat

Variety úgy tudja, hogy a főszereplőket Chloe Bennet, Dove Cameron és Yana Perrault játssza a sorozatban. Bennet kapta Sziporka, Cameron Puszedli, míg Perrault Csuporka szerepében lesz látható. A szereplőgárdából ketten, Bennet és Cameron már korábban is dolgoztak együtt az ABC csatorna A S.H.I.E.L.D. ügynökei című sorozatában.

Pindúr Pandúrok élőszereplős feldolgozás évekkel a rajzfilm eseményei után játszódik majd, vagyis a sorozat inkább egy folytatás lesz. A három szupercsaj felnőtt, s a kiábrándult huszonéves lányok azt nehezményezik, hogy nem volt gyerekkoruk, mert idejük nagy részében bűnözők ellen harcoltak. Most azonban egy új fenyegetés miatt újra meg kell tanulniuk csapatban dolgozni.

20 kép bizonyítja, hogy a rajzfilmek teljesen logikátlanok

(Via WideScreen)


Article Tags: · · · ·