FILMEZZUNK.HU

Befutott A Sólyom és a Tél Katonája végső előzetese!

2484

A Sólyom és a Tél Katonája (2021) – Előzetes

Március első hetében véget ért a Marvel sorozata, a WandaVision, aminek egyik részében visszatért az egyik rég nem látott, és eddig halottnak hitt karakter, azonban egy olyan színész megformálásában, aki eddig az X-men filmekben bújt a bőrébe. Ezzel a Marvel gyakorlatilag elárulta jövőbeni szándékát, miszerint szépen lassan bevezeti az X-meneket az MCU-ba, méghozzá – reménykedjünk benne, hogy így lesz – azokkal a színészekkel, akik a korábbi alkotásokban játszották a népszerű karaktereket, úgymint James McAvoy Charles Xaviert, vagy Michael Fassbender Magnetót.

Na, de ennyire ne rohanjunk még előre, egyelőre foglalkozzunk azzal, ami a közeljövőben érkezik. Most debütált a március 19-én érkező A Sólyom és a Tél Katonája végső előzetese, ami nemcsak a zenei aláfestés és a stílusa, de az abban látható Bucky és Sam-összerezdülések miatt is hasonlít egy Halálos iramban-filmre, egészen pontosan a Hobbs & Shaw-ra, hiszen a Marvel két hőse úgy feszül egymásnak az előzetesben, mint Dwayne Johnson és Jason Statham.

A látottakból az derült ki, hogy az Amerika kapitány: Polgárháború rosszfiújának, Zémónak továbbra is az a célja, hogy eltörölje a szuperhősöket a föld színéről, miközben Bucky és Sam a kapitány örökségén és pajzsán viaskodnak. Ami biztos, hogy egy rendkívül pörgős, izgalmas és látványos minisorozatnak ígérkezik A Sólyom és a Tél Katonája, ami ugyancsak szorosan fog kapcsolódni a Marvel Moziverzumhoz, szóval érdemes lesz követni.

Brutális filmelőzetest kapott Bob Odenkirk akciófilmje!

(Via promotions.hu)


Article Tags: · ·