FILMEZZUNK.HU
A Chucky - Gyerekjáték sorozathoz új színészek csatlakoztak

A Chucky – Gyerekjáték sorozathoz új színészek csatlakoztak

762

A Chucky – Gyerekjáték sorozathoz új színészek csatlakoztak

Tavaly írtunk róla, hogy gyerekkorunk legrettegettebb vörös hajú babájáról, Chuckyról sorozat fog készülni. Akkor Don Mancini, a Chucky filmek készítője elmondta, hogy a Chucky történeteiből 7 részt hoztak össze, de az utolsó direktben hagyott nyitott kérdéseket maga után, mivel már akkor tervbe volt véve, hogy a 7. rész egy leendő tévés széria alapját képezi. Így tehát nem rebootról beszélünk, hanem egy teljesen új folytatásról, méghozzá sorozat formájában. A sorozat a Gyerekjáték (Child’s Play) című filmen alapuló tévés spinoff tervéből készül.  Nem árulunk el vele nagy titkot, hogy a széria Chucky címen fog futni.

A Chucky - Gyerekjáték sorozathoz új színészek csatlakoztak

A Chucky című sorozatban ezúttal egy idilli kisváros mindennapjait borzolja fel a gyilkos baba. A sorozat egyik főszereplője Chucky ivadékából a Tiffany nevű karakterét magával hozó Jennifer Tilly, Chucky szerepében pedig a baba eredeti hangja, Brad Dourif lesz. A történet szerint a retró Jó Fiú baba felbukkan egy kisváros kirakodó vásárának holmijai között, aminek hatására idővel káoszba süllyed a város mindenféle rejtélyes és szörnyű gyilkosságoknak köszönhetően, amik ráadásul egy csomó titkot is felszínre hoznak. Majd feltűnnek Chucky múltjából a baba ellenségei és szövetségesei is, akik azzal fenyegetnek, hogy feltárják a szörnyeteg titkát.

A forgatások a járvány miatt egy időre leálltak, de a napokban folytatódtak a munkálatok. A USA Network és a SYFY végre elkezdte előkészíteni a Chucky című sorozat forgatásának folytatását, ami többek között abból is állt, hogy az eredetileg be nem töltött szerepekre folytatták a castingot. Ennek révén csatlakozott a produkcióhoz állandó szereplőként Devon Sawa, Zackary Arthur, Teo Briones, Bjorgvin Arnarson és Alyvia Alyn Lind.

Szerző: MéziMcFly

15 meseszereplő, aki mintha a valóságban is létezne


Article Tags: · · · · · · · · ·