FILMEZZUNK.HU
Gyökeresen más csapattal jöhet a Bosszúállók 5!

Gyökeresen más csapattal jöhet a Bosszúállók 5!

14757

Gyökeresen más csapattal jöhet a Bosszúállók 5!

Kevin Feige-t megkérdezték, hogy van-e esély arra, hogy a 4. fázisban összeálljon a Young Avengers, azaz az ifjú Bosszúállók, ami egyben a Bosszúállók 5. részét is jelenthetné majd. Még a 2019-es San Diego-i Comic-Con színpadán állva vázolta fel Kevin Feige, mire számíthatunk a Marvel Moziverzum 4. fázisában, ami a WandaVisionnel már hivatalosan is elrajtolt januárban. A világjárvány miatt számtalan módosítás és halasztás sújtotta a terveket, de az irányvonal sértetlen maradt, és egy csomó bejelentés még hátravan. Ideje volna például, hogy a Marvel Studios elnöke elárulja, hogyan áll a Young Avengers szénája.

Gyökeresen más csapattal jöhet a Bosszúállók 5!

Feige a március 19-én induló Disney+ sorozat, A Sólyom és A Tél Katonája kapcsán adott interjút az EW számára, melyben választ adott a kérdésre, hogy vajon a jelenleg látható folyamatok is azt készítik-e elő, hogy a képernyőre kerüljön ez az ifjú szuperhős csapat. Az Allan Heinberg által megálmodott képregényfigurák sorsával kapcsolatban a producer nagyon diplomatikus választ adott:

“Képregény-rajongó volnék magam is, és ide mindig fordulhatok inspirációért vagy mint kiindulási ponthoz. Hogy ezek a dolgok milyen formát ölthetnek, az nem mindig találkozik az előzetes elvárásokkal. Amint látni, zajlik a 4. fázis, mely során sok új típusú karaktert is bevezetünk, a lehetőségeink pedig végtelenek. Páran a Marvel Studiosnál most úgy érezzük magunkat, mint Nick Fury A Vasember végén, mert sorban jön a sok új arc, akiknek a tudtára adjuk, hogy ők valami nagyobb univerzum részei lesznek, és most az a dolguk, hogy saját közönséget szerezzenek maguknak. Örömmel jelenthetem, hogy azok, akik velük dolgoznak, fantasztikus munkát végeznek, és alig várom, hogy ezt megosszam a világgal.”

A Young Avengers csapatából pár kulcsfontosságú szereplő már most bemutatásra került: kettejüket nemrég a WandaVision című Disney+ sorozatban láthattuk. Ők Wanda Maximoff gyerekei, Billy és Tommy, akik megfelelnek a képregényekben látott Wiccannek és Speednek. Igen, ők Wanda varázslatának teremtményei, ám a történetük elég bonyolult, és egy ponton hús-vér lényekké is válnak. Billy az anyjához hasonló erőt birtokol, míg Tommy szupergyors lesz, akárcsak a nagybátyja, Pietro. Egy friss képregény pedig már ott tart, hogy Billy összeházasodik Hulking nevű pasijával, aki szintén a csapatot erősíti, és később a saját galaktikus birodalmának császára lesz. A fivérek sorsának alakulása azonban nem teljesen tiszta.

Az íjász Kate Bishop (Hailee Steinfeld) is érkezik a Disney+ Hawkeye című sorozatában, aki Clint Barton (Jeremy Renner) védence lesz. A 2022-re várt Ant-Man and the Wasp: Quantumania méretváltójaként mutatkozik be Cassie Lang (Kathryn Newton) illetve Kang, a hódító (Jonathan Majors) is, a Young Avengers-képregényből ismert gonosztevő. Hogy a Disney+-on induló A Sólyom és a Tél Katonája mit tartogat, arra Elijah Bradley, azaz Patriot lehet egy jó tipp.

10 filmsztár, akinek nagyot lendített a karrierjén a szuperhősszerep

(Forrás: IGN Magyarország)


Article Tags: · · · · ·