FILMEZZUNK.HU

Biztossá vált, Robert Downey Jr. nélkül robog tovább a Marvel moziverzum

2778

Biztossá vált, Robert Downey Jr. nélkül robog tovább a Marvel moziverzum

Úgy látszik, hogy a Marvel fejesei meghozták a döntést, hogy mit tartogatnak a Robert Downey Jr. által alakított Vasember számára a jövőben. 2019-ben meglepődtek a rajongók, mikor a Bosszúállók: Végjáték című filmben elhunyt a Marvel-univerzum egyik legfontosabb és legkedveltebb karaktere, Tony Stark, vagyis Vasember. Robert Downey Jr. elképesztő és pótolhatatlan volt a szerepben, éppen ezért állítólag már ezerrel tárgyalt a visszatéréséről a stúdióval, és persze az anyagiakon ment a viaskodás – nem olyan régen pedig sajnos kiderült, hogy valószínűleg nem sikerült megegyezniük.

Robert Downey Jr. visszatér, mint Vasember?

„Tony Stark meghalt. Ez a mi történetünk. Nem tudom, hogyan tudnánk feltámasztani őt. Úgy érzem, hogy Tony Stark történetét már elmeséltük”

– árulta el a Victoria Alonso, a Marvel Studios alelnöke. Ezek alapján egyelőre keresztet vethetünk arra, hogy ismét az MCU-ban láthassuk Vasembert, pedig sokan azt hitték, hogy majd a végtelen lehetőséget jelentő – és hamarosan a Doctor Strange második részében bemutatkozó – multiverzumnak köszönhetően sikerül megoldani a dolgot, hiszen a közönség pontosan erre vágyik. Persze az is benne van a pakliban, hogy Victoria Alonso csupán egy kegyes hazugsággal élt, hogy később, mikor Tony Stark és Robert Downey Jr. valóban visszatér, akkor annál nagyobb meglepetésben legyen részünk.

Szívbemarkoló jelenet maradt ki a Bosszúállók: Végjátékból

(Via Promotions.hu)


Article Tags: · ·