FILMEZZUNK.HU
Minden eddiginél ütősebb előzetest kapott a Godzilla vs. Kong!

Minden eddiginél ütősebb előzetest kapott a Godzilla vs. Kong!

9475

Minden eddiginél ütősebb előzetest kapott a Godzilla vs. Kong!

Ez nagyon brutális lesz, megérkezett 2021 egyik legjobban várt filmjének az új előzetese. A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Netflix nagyjából 200 millió dollárt ajánlott a franchise aktuális darabjáért, a Warner Bros. Pictures anyavállalata, a WarnerMedia viszont elutasította az ajánlatot, mert értelemszerűen inkább a saját platformján, az HBO Maxon látná szívesen a két ikonikus karakter összecsapását.

A film története szerint egy olyan világot ismerhetünk meg az új filmből, ahol a gigantikus szörnyek és az emberek megférnek egymás mellett. Kong békésen éldegél a Koponyaszigeten, míg Godzilla az óceánok mélyén tengeti napjait. Ám egy nap fura szeizmikus aktivitás kezdődik a Koponyasziget alatt, ami mindkét lény figyelmét felkelti. Godzilla ezért lép a szigetre, amit Kong féltve óv minden külső behatolóval szemben – így a hatalmas gyíkkal szemben is. Vélhetően ebből fakad majd kettejük nagy csatája a szörnyek királya címért. Ugyanakkor a szinopszis arra is enged következtetni, hogy rajtuk kívül valaki vagy valami más is felbukkan majd, amely jó eséllyel magára vonja a figyelmüket.

Hogy ez mi lesz, azt egyelőre nem tudni, de a találgatások mindenféle összeesküvésekről és a két teremtmény szándékos egymásnak ugrasztásáról szólnak. És, hogy az emberiség hol kap majd helyet a két gigász minden eldöntő csatájában, az is a jövő zenéje, de a hírek szerint természetesen az emberek oldalán is lesz fontos cselekményszál. A rendezői széket Adam Wingard foglalja el, akinek ez lehet az eddigi legnagyobb projektje. Korábban többnyire könnyen felejthető horrorfilmekkel jelentkezett, ami azért adhat okot az aggodalomra a rajongók körében…

Coming outolt Godzilla gyermeke

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · ·