FILMEZZUNK.HU
Befutott Dylan O'Brien apokaliptikus szörnyfilmjének vadonatúj előzetese!

Befutott Dylan O’Brien apokaliptikus szörnyfilmjének vadonatúj előzetese!

1754

Szerelem és szörnyek – Előzetes

Megérkezett a Paramount Pictures filmjének, a Szerelem és szörnyek vadonatúj előzetese, amely valami egészen újat mutat majd a romantikus vígjáték műfajában. Félreértés persze ne essék, a Szerelem és szörnyek ugyanis ettől még kalandban és akcióban gazdag produkciónak ígérkezik. A történet szerint a gimis szerelmespár, Joel és Aimee elveszítik egymást egy váratlan szörnyapokalipszis során. Az esemény után hét évvel a srác még mindig úgy érzi szerelmes a lányba, a véletlen pedig úgy hozza, hogy ismét sikerül kapcsolatba lépniük egymással.

Joel és Aimee egymástól közel 80 mérföldnyire élnek egy óvóhelyen, így több se kell a srácnak, elhatározza, hogy megkeresi kedvesét. Minden bátorságát összeszedve felmegy a felszínre, ahol a bolygót azóta hatalmas és veszélyes életformák lepték el, így az út egy cseppet sem lesz veszélytelen.

A Love and Monsters Michael Matthews második nagyjátékfilmes rendezése, a főszerepekben pedig Dylan O’Brien, Michael Rooker, Jessica Henwick és Tandi Wright lesznek láthatóak. A film április 14-től látható a Netflixen

Kristen Stewart egy “romantikus” képpel vállalta fel leszbikus kapcsolatát

(via Mafab)


Article Tags: · · · · · ·