FILMEZZUNK.HU
BRÉKING: Befutott A Sólyom és a Tél Katonája előzetese!

Döbbenetes siker a Marvel A Sólyom és a Tél Katonája sorozata!

1847

Döbbenetes siker a Marvel A Sólyom és a Tél Katonája sorozata!

A Disney bejelentette, hogy a múlt hét pénteken bemutatott A Sólyom és a Tél Katonája című sorozat nagy népszerűségnek örvendett múlt hét pénteken, s ezzel bezsebelte a szolgáltató valaha volt legjobb sorozatpremierjét. Ezzel olyan neves sorozatokat utasított maga mögé, mint a néhány hete befejeződött WandaVision vagy a nagy népszerűségnek örvendő The Mandalorian.

Közös sorozat készülhet Sólyommal és Bucky-val

Ez annyira nem meglepő, tudva, hogy 2019 után világszerte több százmillió rajongó rajongó várja a Marvel Moziverzum új alkotásait. Bár a Marvel Studios még 2019 nyarán bejelentette az új filmeket és sorozatokat, azonban a koronavírus-járvány miatt 2020 úgy telt, hogy nem láttunk szuperhősöket. Szóval egy év kihagyás után visszatértek a Föld legnagyobb hősei, és a rajongók nem kímélték a szolgáltatást.

A premier napján az eddigi legnagyobb rohammal nézett szembe a szolgáltatót. A Disney közleménye szerint a pénteken bemutatott első részt nézték meg legtöbben premier napján a Disney+ streamingszolgáltató fennállása óta. Hivatalos számokat azonban ezúttal sem tett közzé a vállalat.

A valaha volt 20 legjobb akciófilm az IMDB szerint

(Via WideScreen)


Article Tags: · ·