FILMEZZUNK.HU
Új előzetese futott be a WandaVisionnak

Döbbenetes siker a Marvel WandaVision sorozata!

1166

Döbbenetes siker a Marvel WandaVision sorozata!

A Parrot Analytics vizsgálata alapján jelenleg a Disney+-on látható WandaVision sorozat a világ legnépszerűbb műsora. A Forbes szerint a Parrot Analytics ezt a mutatót “a közösségi médiában történt bejegyzése és reakciók, a rajongói értékelések és a kalózkodási adatok átvilágításával” méri, de a kutatás pontos analitikáját nem osztották meg a nyilvánossággal.

BRÉKING: Megérkezett a WandaVision első előzetese!

Persze a WandaVision népszerűségének jelentős szerepe van annak, hogy a világ legjövedelmezőbb franchise-ának része. Minden idők 25 legnagyobb bevételt hozó filmjéből 8 a Marvel Filmes Univerzum része.

A WandaVision a Disney+ első sorozata a Marvel Filmes Univerzumából és a sorozatot követően több más Marvel-sorozat is debütálni fog a platformon, egyből márciusban érkezik például A Sólyom és A tél katonája sorozat, de a platform már a Loki sorozat előzeteséről is lerántotta a leplet. A januárban debütált WandaVision Wanda Maximoffot, alias Skarlát Boszorkányt (Elizabeth Olsen) és férjét, Vízió (Paul Bettany) követi nyomon, akik a titokzatos Westview városában élnek.

Megérkezett a Loki sorozat első előzetese!

(Via filmsor.net)


Article Tags: ·