FILMEZZUNK.HU

Kiderült, hogy kit játszik Sylvester Stallone az új Öngyilkos osztag filmben

2031

Kiderült, hogy kit játszik Sylvester Stallone az új Öngyilkos osztag filmben

A hosszú várakozást követően a tegnapi nap folyamán James Gunn végre bemutatta a The Suicide Squad – Öngyilkos osztag előzetesét. A videó nemcsak azt erősítette meg, hogy Starro, a tengeri csillag lesz a csapat nagy ellenfele, hanem az is kiderült, hogy kit játszik majd a Rambo és a Rocky franchise akciósztárja, Sylvester Stallone.

A hosszú várakozást követően a tegnapi nap folyamán James Gunn végre bemutatta a The Suicide Squad - Öngyilkos osztag előzetesét.

A film főszereplőit még tavaly bejelentették, sőt, az augusztus végén megrendezésre került DC FanDome alatt egyenként be is mutatták őket, egyet kivéve. King Shark szerepe borítékolható volt, csak azt nem lehetett tudni, hogy ki bújik majd ennek a nagy szörnyeteg bőré mögé. Miután megjelent a trailer, erre a kérdésre is pont került. Előbb Sly tett ki egy bejegyzést, majd Gunn követte, amiben megerősítette úgy szintén, hogy Stallone hangján szólalt meg King Shark.

Egy korábbi leírásból megtudtuk, hogy a csapatot a képregényekből ismerős Corto Maltes szigetére vezényelték, ám nem derül ki pontosan, hogy miért küldték őket a szigetre, amire úgy hivatkoznak, mint a kereső és pusztító misszióra, de hogy milyen pusztítóval kerülnek összetűzésbe, nem derült ki. A The Suicide Squad – Öngyilkos osztag 2021. augusztus 6-án kerül bemutatásra az HBO Maxon és remélhetőleg a mozikban.

Sylvester Stallone életét egy szörnyű tragédia gyökeresen megváltoztatta

(Via WideScreen)


Article Tags: · ·