FILMEZZUNK.HU
Akik az életemre törnek előzetes: Angelina Jolie-t sem bérgyilkosok, sem egy erdőtűz nem állíthatja meg!

Befutott Angelina Jolie új akciófilmjének az előzetese!

1193

Befutott Angelina Jolie új akciófilmjének az előzetese!

Akik az életemre törnek előzetes: Angelina Jolie-t sem bérgyilkosok, sem egy erdőtűz nem állíthatja meg! Befutott Taylor Sheridan új neo-westernjének az előzetese, amiben Angelina Jolie küzd emberrel és természettel. A tüzes jelenetek alatt szóló baljóslatú Johnny Cash-dalból már sejthető, milyen hangulat várható az Akik az életemre törnektől.

De ez a Sicario – A bérgyilkos és A préri urai forgatókönyvét jegyző rendező eddigi életművét elnézve sejthető is, aki legutóbbi rendezése, a 2017-es Wind River – Gyilkos nyomon után ismét a Sziklás-hegységet választotta filmjének helyszínéül. Wyoming havas tájai helyett ezúttal Montanába látogatunk, melynek erdejei kapnak tűzre az új filmben. Jolie karaktere, az egykori tűzoltó Hannah ilyen körülmények között kell megbirkózzon két bérgyilkossal, a Blackwell testvérekkel (Aiden Gillen és Nicholas Hoult). A bérgyilkosok egy 12 éves kisfiút, Finn Little-t (Connor Casserly) keresik, és nem csak géppisztolyaikkal nyitnak tüzet, de az előzetes alapján az erdőt is ők gyújtják fel. Ha ez nem lenne elég, a kisfiút megmenteni próbáló Hannah-nak még a múltjával is szembe kell néznie. Kicsit olyannak hat ez a sztori, mintha a Függő játszma kelne újra életre, csak hó és jég helyett tűzzel és forrósággal.

Az Akik életemre törnek Michael Koryta 2014-es, azonos című regényéből készült, a könyvet Koryta, Sheridan és Charles Leavitt adaptálta forgatókönyvvé. A filmet a tervek szerint május 13-án kerül a magyar mozikba.

Angelina Jolie színészi karrierjének 8 legjobb filmje, amit feltétlen látnod kell

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · · ·