FILMEZZUNK.HU
Nem vicc: Benedict Cumberbatch szerint ő fertőzte meg koronavírussal az USA-t

Nem vicc: Benedict Cumberbatch szerint ő fertőzte meg koronavírussal az USA-t

1840

Nem vicc: Benedict Cumberbatch szerint ő fertőzte meg koronavírussal az USA-t

Benedict Cumberbatch sokunk kedvence, aki egyaránt elismert színházi, televíziós, mozifilmes és rádiós szerepei által. Sok híres filmben játszott szerepet,  de kétségkívül a BBC modern Sherlock Holmes adaptációjában a Sherlock (2010-2017) filmsorozatban játszott főszerepe miatt lett ismert világszerte.  A hírnevet csak tetőzte, amikor 2016-ban megjelet Doctor Strange című filmje. Ezzel a színész egycsapásra berobbant a Marvel-univerzumba, így több MCU filmben is szerepet kapott és kap a jövőben is.

Hétvégi bevételi lista, USA – Cumberbatch még mindig varázslatos!

Ám a napokban Mr. Cumberbatch elég aggasztó hírt tett közzé a médiában. A 44 éves színész közelgő filmje, a The Mauritanian kapcsán adott interjút, amikor kitért aggodalmára:

“2020 elején hihetetlenül beteg voltam, de annyira, mint még soha, majd hirtelen berobbant ez az egész COVID-dolog. Rögtön arra gondoltam, hogy én voltam a nulladik beteg. Tényleg nagyon rosszul voltam, tüdőgyulladásom lett.”

Ekkor gondolt bele abba, hogy mi van, ha ő a Covid–19 nulladik fertőzöttje és ha ez így van, akkor ő terjeszthette el az USA-ban a világjárványt. A színész a The Mauritaniant Fokvárosban forgatott, s bár szörnyen beteg volt, és a felvételek között gyakran hányt, a munka nem állt le. Benedict ma már biztos benne, hogy akkor kapta el a koronavírust, amit aztán hazautazásával vihetett be az országba, bár igazoltan ő sosem volt koronavírusos. Nem beszélve arról, hogy mostanra szinte lehetetlenség lenne visszakeresni, hogy végül is ki vitte be az Amerikai Egyesült Államokba a halálos kórt, igaz ennek felkutatásával már többször is próbálkoztak, de nevet eddig nem hoztak nyilvánosságra.

Szerző: MéziMcFly

Mégis folytatást kaphat a Benedict Cumberbatch és Martin Freeman féle Sherlock


Article Tags: · · ·