FILMEZZUNK.HU
Előzetest kapott Dwayne Johnson szuperhősfilmje!

Hihetetlen, de elkezdődött a forgatás, jön a Black Adam!

4255

Hihetetlen, de elkezdődött a forgatás, jön a Black Adam!

Jön Dwayne Johnson szuperhősfilmje! Mivel Az Igazság Ligája-projekt zsákutcának bizonyult, így a DC Moziverzum léte is veszélybe került. A Warner / DC azonban nem adja fel, és újabb univerzumot kíván felépíteni, amelynek a Shazam! és az ehhez szorosan kapcsolódó Black Adam is a részét képezi. Talán ezért is hivatkozik úgy ez utóbbira a címszereplőt játszó Dwayne “a Szikla” Johnson, hogy történelmi jelentőségű alkotás lesz. Mindenesetre Johnson az alábbi képpel jelentette be, hogy a történelem új fordulatot vett vagy vesz, mert megkezdődött a Black Adam forgatása!

“Történelmet írunk, így nagyon izgatott vagyok, és egy rettenetesen fontos momentumot osztok most meg veletek. Hivatalosan is megkezdődött a Black Adam forgatásának első napja”

– írta a Szikla Instagramon egy Black Adames csapóról készült kép kíséretében. Ennél azért izgibb fotót is lőhetett volna mondjuk a díszletből vagy saját magáról, amint a hős jellegzetes fekete és sárga villámos jelmezében feszít, de sebaj: legalább tudjuk, hogy egyenesben van a projekt.

A poszt tanúsága szerint is Johnson nagyon hisz abban, hogy valami különlegest csinálnak. Az biztos, hogy Black Adam nem egy átlagos hős, akinek ez lesz az első élőszereplős jelenése. Nagyjából olyan a kapcsolata Shazammel mint Venomnak Pókemberrel: egy antihős, aki szembekerül a hozzá nagyon hasonló szuperhőssel. Black Adam 5000 éven keresztül volt fogságban, és érthető módon ennyi idő után eléggé fel van paprikázva. A Justice Society of America nevű szervezet tagjainak azért lesz egy–két szava az antihős érkezéséhez.

A Black Adam sok halasztás után a 2022. július 29-ei bemutatódátumot kapta meg, amelyet Dwayne Johnson a “történelmi jelentőségű” projekthez méltó módon jelentett be nemrég. A filmet Jaume Collet-Serra rendezi, a forgatókönyvet Adam Sztykiel, Rory Haines és Sohrab Noshirvani írták, az operatőr pedig Lawrenc Sher, mint azt Johnson képén is láthatjuk. A főbb szerepeket a Szikla mellett Noah Centineo (Atom Smasher), Aldis Hodge (Hawkman), Sarah Shahi (Adrianna Tomaz), Quintessa Swindell (Cyclone) és Pierce Brosnan (Doctor Fate) játsszák.

10 Dwayne Johnson film, amit kár lenne kihagyni

(Via Puliwood)


Article Tags: · ·