FILMEZZUNK.HU
Elege van az egészből, a Loki után visszavonul a színészkedéstől Tom Hiddleston

Elege van az egészből, a Loki után visszavonul a színészkedéstől Tom Hiddleston

4264

Elege van az egészből, a Loki után visszavonul a színészkedéstől Tom Hiddleston

Rossz hírünk van a Loki rajongóknak. Tom Hiddleston több filmben szerepelt, de számára a nagy áttörést a Marvel-univerzum hozta, a 2011-es Thor filmben. Onnantól kezdve számos Marvel filmben szerepelt a csínytevések istene, aki sokunk kedvenc rosszfiúja lett. Ám most meglepő, nem várt  bejelentést tett a színész. Tomnak alig két hónap múlva debütál a Loki sorozata a Disney+-on, ám egyelőre kérdéses, hogy a színész vállal-e még a jövőben bármilyen filmes megbízást.

Tom Hiddleston alias Loki

Hiddleston legutóbbi szerepvállalásai mind Marvel filmek voltak, egészen a 2017-es Kong: Koponya-szigetig visszamenőleg. Legutóbb pedig a 2019-es Végjátékban láthattuk Őt, szintén a Marvel égisze alatt. Azóta, bár volt két szereplése, a What If…? animációs sorozat és a The Essex Serpent, de ezeken kívül nagyon úgy tűnik, hogy a színész a jövőben már nem vállal több filmes felkérést. A színész nemrég adott egy interjút, melyben bővebben kifejtette, hogy az elkövetkezendő időkben más tervei vannak:

“Rengeteg különböző embert játszottam el, más-más világokban, de fontos számomra, hogy meghatározhassam, mi választja el mindezt a valódi életemtől, és hogy az ebben rejlő értékeket megőrizzem, máskülönben elvesznek ezek az értékes dolgok, és egy nap úgy tér haza az ember, hogy már nincsenek ott.”

Az interjút végül egy korábbi filmjéből, a Halhatatlan szeretőkből idézve zárta le:

“Eve azt mondja ebben a filmben, hogy az élet dolgok túléléséről, a természet megbecsüléséről, a kedvességről, a barátságról és a táncról szól. Hogy őszinte legyek, nem tudom, hogy eleget táncoltam-e, hogy esetleg talán többet kellett volna, de biztos vagyok benne, hogy vannak olyanok is, akik azt mondják, talán túl sokat is táncoltam.”

A Golden Globe-díjas Tom kijelentését azért nem kell Szentírásnak vennünk, de tény, hogy most más dolgokat kíván kipróbálni, így Loki sorozata méltó befejezése lesz egy időre filmes pályájának befejezéséhez. Ennek ellenére reméljük, hogy nem kell végleg elbúcsúznunk ettől a remek színésztől és hamarosan viszont láthatjuk a filmvásznon!

Szerző: MéziMcFly

Bojkottálják a rajongók az új Marvel-filmet az LMBTQ karaktere miatt


Article Tags: · · ·