FILMEZZUNK.HU
Bojkottálják a rajongók az új Marvel-filmet az LMBTQ karaktere miatt

Bojkottálják a rajongók az új Marvel-filmet az LMBTQ karaktere miatt

2834

Bojkottálják a rajongók az új Marvel-filmet az LMBTQ karaktere miatt

Mint ismert, a tervek szerint idén a mozikba kerülő Örökkévalók mutatja majd be a Marvel moziverzum első nyíltan meleg szuperhősét. Világszerte sokan örömmel fogadták a hírt, hiszen szerintük ezzel a Marvel és a Disney is nyíltan kiáll az LMBTQ mozgalom mellett. Ám vannak olyanok is, akik szerint ennek egyszerűen nincs helye a filmben.

Az Örökkévalókban fog szerepelni a Marvel első nyíltan meleg házaspárja!

Ilyen a konzervatív gondolkodású anyákat tömörítő One Million Moms mozgalom is, akik egyenesen az Örökkévalók bojkottálására szólítottak fel. Erről egy online petíciót is indítottak, amelyben arról beszélnek, a Marvel feladata a szórakoztatás és nem egy mozgalom támogatása. Szerintük a Disney és a Marvel a politikai korrektséget választották a családbarát szórakoztatással szemben, és ez nem támogatandó hozzáállás. Éppen ezért a petíciójukkal szeretnék elérni, hogy minél több kisgyerekes család maradjon távol majd a moziktól a film bemutatásakor, ezzel jelezve, hogy ők nem értenek egyet a meleg szuperhős bemutatásával.

A biztosítékot az váltotta ki a mozgalom képviselőinél, hogy a hírek szerint a filmben látható lesz egy meleg csók is, ami szerintük nem helyénvaló egy olyan film esetében, amit rengeteg kiskorú fog látni. A petíciót a hírek szerint már most rengetegen írták alá világszerte, ami azt mutatja, hogy sokan értenek egyet a mozgalommal. Azt persze egyelőre nem tudni, hogy a petíciónak lesz-e végül bármi hatása a filmre, illetve annak sikerére. Azt viszont nehéz lenne elképzelni, hogy emiatt a Disney és a Marvel visszatáncolnának a dologtól és újravágnák vagy átalakítanák a filmet.

Denzel Washington ismét bizonyította, hogy ő az egyik legjobb fej hollywoodi sztár

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · ·