FILMEZZUNK.HU

Chris Hemsworth főszereplésével jön az új Mad Max-film!

1819

Chris Hemsworth főszereplésével jön az új Mad Max-film!

Jó ideje szivárognak már a hírek a 2015-ös Mad Max: A harag útja folytatásáról, illetve pontosabban előzményéről. Ez lesz a Mad Max: Furiosa, amely természetesen az előbbi film egyik főhősének előéletét dolgozza majd fel. És a legfrissebb hírek szerint nem is akármilyen szereplőgárdával.

Chris Hemsworth - Érdekességek a színészről

Az már egy ideje tudható, hogy a 2015-ös Mad Max: A harag útja után további folytatás és spin-off várható Millertől, ám az utóbbi időben meglehetősen csendes volt mindkét projekt háza tája. Egy biztos, A harag útjában felbukkant Furiosa önálló történetet kap, amelyben Charlize Theron után Anya Taylor-Joy alakítja a karakter fiatalabb énjét, most pedig az is hivatalossá vált, hogy maga Chris Hemsworth is részt vesz a munkálatokban.

“Hatalmas megtiszteltetés ez számomra, amely persze nagy nyomással is jár, de mindenképpen izgalmas és motiváló mindez” – nyilatkozta a napokban Hemsworth.

A szinopszisról és a további szereposztásról egyelőre nincsenek bővebb információk a filmmel kapcsolatban, a tervek szerint mindenesetre a Furiosa 2023-ban kerül majd a mozikba.

10 híres film, amely teljesen eltér az eredeti tervektől

(via Mafab)


Article Tags: · · ·