FILMEZZUNK.HU
"Nemsemlegességet az iskolákba!" - Julia Roberts is beszállt az LMBTQ kampányba

“Nemsemlegességet az iskolákba!” – Julia Roberts is beszállt az LMBTQ kampányba

1625

“Nemsemlegességet az iskolákba!” – Julia Roberts is beszállt az LMBTQ kampányba

A világ egyik leghíresebb színésznője, a Micsoda nő! és az Ízek, imák, szerelmek sztárja, aki számos jótékonysági akciót felkarolt már, most elérkezettnek látta az időt, hogy Instagram-profilján keresztül felkarolja az LMBTQ-lobbit is, és kardoskodjon az általuk folytatott kampány mellett: nemsemlegességet az iskolákba!

Julia Roberts is beszállt az LMBTQ kampányba, a nemsemlegesség ügye mellé állt

A sokak által kedvelt színésznő, aki az egyik legjobban kereső sztár, sőt, nemrégiben még a világ legszebb emberévé is választották egy szavazáson, a közelmúltban olyan képet tett közzé Instagram-oldalán, melyen egyértelművé teszi, hogy ő is szimpatizál az LMBTQ-szervezkedéssel. Azt követeli, hogy az iskolákban ezentúl ne lány- vagy fiúmosdók legyenek, hanem legyen félig nadrágos, félig szoknyás illemhely is. Vagyis legyenek a WC-k nemsemlegesek. E mellé még egy vágyát is odabiggyesztette, miszerint:

„Bárcsak minden ajtón ez állna”.

A kép mellett arról vall Roberts, hogy támogatja a GLSEN-t, egy oktatási szervezetet, amely az LMBTQ-ideológiát képviselő gyermekek iskolai beilleszkedését segíti az adott közösségekbe, iskolákba.

(Forrás: vasarnap.hu)

Bojkottálják a rajongók az új Marvel-filmet az LMBTQ karaktere miatt


Article Tags: · · ·