FILMEZZUNK.HU
Jön a legújabb Dragon Ball mozifilm!

Jön a legújabb Dragon Ball mozifilm!

2342

Jön a legújabb Dragon Ball mozifilm!

A napokban volt Japánban a hivatalos Goku nap, nem mellesleg már szinte az egész világon így hívják ezt a napot. Még 2015-ben a Japán Évfordulók Egyesülete hivatalosan fogadta el a május 9-et, ennek az ünnepnapnak.

Dragon Ball Z (1989)

A mostani alkalom pedig több szempontból is emlékestesre sikeredett. Egyrészt elindult az első hivatalos nemzetközi Dragon Ball Official Website, ahol napi szinten lesznek új tartalmak, hírek, cikkek, videók, figurák, valamint ajándékok elérhetőek a franchise rajongói számára, másrészt pedig a Toei Animation bejelentette, hogy 2022-ben egy új Dragon Ball Super mozifilm fog érkezni.

A munkálatokban maga Akira Toriyama, a Dragon Ball világ atyja is részt vesz. Egy kiszivárgott üzenet révén pedig kiderült az is, hogy teljesen új terepre fognak evezni az alkotók. Nem egy extrém harcra lehet majd számítani, és egy tényleg meglepetés karakter is fel fog tűnni az új filmben. Egyébként az előző Dragon Ball Super film a Dragon Ball Super Broly az egyik legsikeresebb mozifilm lett, nem csak Japánban, hanem nyugaton is.

Emlékszel rájuk? Így néznek ki napjainkban a Reszkessetek, betörők! rablói

(Via Acinemániás.com)


Article Tags: ·