FILMEZZUNK.HU
"Orgiajelenetekre kényszerítette a növendékeit" - James Franco mögül legjobb barátja is kihátrál

“Orgiajelenetekre kényszerítette a növendékeit” – James Franco mögül legjobb barátja is kihátrál

4148

“Orgiajelenetekre kényszerítette a növendékeit” – James Franco mögül legjobb barátja is kihátrál

James Francót 2018-ban vádolták meg színészi iskolájának növendékei, majd végül be is perelték szexuális zaklatás miatt. A per idén márciusban zárult le, az áldozatok pénzt kaptak. Egykori kollégája, korábbi nyilatkozata ellenére, úgy döntött, nem kér többé a közös munkából. A #metoo mozgalom óta egyre gyakoribb, hogy a szexuális zaklatás áldozatai előállnak történeteikkel. Van, aki sorstársain szeretne segíteni, és olyan is, aki revansot próbál venni bántalmazóján.

Az eredeti színészpárossal jöhet az Ananász Express 2!

Amíg idén tavasszal Armie Hammer beteges ügyletei miatt szólaltak fel az exei, addig 2018-ban már James Francót is elővették, a színész ugyanis állítólag rendszeresen kényszerítette olyasmikre a színésziskolájába járó növendékeket, amelyek még hollywoodi mércével is elfogadhatatlanok voltak. Voltak olyan lányok, akikről leparancsolta a felsőjüket vagy az alsóneműjüket, és az elmondottak alapján néhányuknak origajeleneteket kellett előtte eljátszaniuk. Ez vezethetett végül ahhoz, hogy Seth Rogen, aki szinte minden filmjében James Franco mellett játszott, végül úgy döntött, többé nem akar régi cimborájával együtt dolgozni. Ugyan Rogen 2018-ban azt nyilatkozta, a vádak ellenére kitart kollégája mellett, a The Timesnak adott interjújából kiderül, hogy azóta megváltozott a véleménye.

“2018-ban adtam egy interjút, amiben azt mondtam, hogy továbbra is együtt fogok dolgozni Jamesszel. Az igazság az, hogy nem teszem, és a jövőben sem tervezek ezen változtatni.”

– mondta a lapnak. A riporter megkérdezte a színésztől, hogy a történtek mennyiben voltak hatással kettejük személyes kapcsolatára. Rogen szűkszavúan válaszolt.

“Nem tudom, hogy ezt ki tudom-e fejteni ebben az interjúban. Annyit mondhatok, hogy sok dolog megváltozott a kapcsolatunkat illetően. (…) Igen, fájdalmas dolog ez. De nem annyira fájdalmas és bonyolult, mint azoknak az embereknek, akik érintettek benne. Nem magamat sajnálom ebben a szituációban.”

Horrorszerű történet bontakozik ki Armie Hammer barátnőinek emlékeiből

(Via Index.hu)


Article Tags: · ·