FILMEZZUNK.HU
Nagyon izgalmasnak ígérkezik Matt Damon legújabb filmje - itt az első előzetes hozzá!

Nagyon izgalmasnak ígérkezik Matt Damon legújabb filmje – itt az első előzetes hozzá!

1311

Nagyon izgalmasnak ígérkezik Matt Damon legújabb filmje – itt az első előzetes hozzá!

Amerikában július 30-án mutatják be Matt Damon új filmjét, melyben a színész egy olajfúró-toronyban dolgozó munkást játszik, akinek a lányát gyilkossággal vádolják meg Franciaországban. A Stillwater rendezője az Oscar-díjas Spotlightot is dirigáló Thomas McCarthy, a főszereplő lányát pedig 2006-os A család kicsi kincséért alig tízévesen Oscarra jelölt Abigail Breslin alakítja. A drámai elemekben bővelkedő krimi/thrillerhez megérkezett az első előzetes is, amit lejjebb görgetve tudtok megnézni.

A Stillwaterben Bill Baker (Matt Damon) Oklahomából Marseille-be utazik azért, hogy meglátogassa börtönben ülő lányát. Allison Baker (Breslin) tanulmányai miatt költözött Franciaországba, ám ott – állítása szerint alaptalanul – gyilkosság miatt került cellák mögé. Bill megpróbálja kiszabadítani a lányt, és elkezd nyomozni az egyre szövevényesebbé váló ügyben. Kezdetben nehezen boldogul az idegen nyelvvel és kultúrával, később azonban segítőre lel Virginie (Camille Cottin) személyében.

A Stillwatert a Focus Features eredetileg 2020 őszén tervezte bemutatni, ám a pandémia miatt idén nyárra csúszott a premier. A film forgatókönyvét a rendező Marcus Hinchey-vel, Thomas Bidegainnel, és Noé Debrével közösen írta.

Matt Damon visszatér, mint Jason Bourne?

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · ·