FILMEZZUNK.HU
Gal Gadot kiállt a hazája mellett, aminek következtében elszabadult a komment pokol

Gal Gadot kiállt a hazája mellett, aminek következtében elszabadult a komment pokol

4161

Gal Gadot kiállt a hazája mellett, aminek következtében elszabadult a komment pokol

Gal Gadot az elmúlt években hatalmas népszerűségre tett szert a Wonder Woman filmeknek köszönhetően, a színésznő ezt a népszerűséget pedig arra igyekezett használni, hogy fontos társadalmi problémákra hívja fel a figyelmet.

Gal Gadot beismerte, hogy a híres rendező megfenyegette, hogy tönkreteszi a karrierjét

A napokban pedig a jelenleg izraeli-palesztin konfliktusról tett közzé egy bejegyzést, amelynek hatására számos gyűlölködő hozzászólás érkezett.

“Megszakad a szívem. Az országomban háború dúl. Aggódom a családomért, a barátaimért, a népemért. Túl régóta húzódik ez az ördögi kör. Izrael lakói megérdemlik, hogy szabadon és biztonságban éljenek, ahogy a szomszédaink is. Imádkozom a családokért és az elhunytakért. Imádkozom, hogy végre véget érjen ez az elképzelhetetlen ellenségeskedés, és hogy a vezetők mihamarabb megoldást találjanak arra, hogy mindannyian békében élhessünk egymás mellett. Imádkozom a szebb napokért” – írja Gadot.

Ami ezután következett arra valószínűleg senki sem számított, többen kiemelték, hogy a színésznő egyszerűen csak “szomszédoknak” nevezi a palesztinokat, és hogy mindez nem több részéről csupán részrehajlás, mivel maga is két évig szolgált az izraeli hadseregben. Gadotot azzal vádolják a hozzászólók, hogy bejegyzésében az emberi jogok mellett foglal állást, ugyanakkor nem említi az Izrael által elkövetett palesztinokkal szembeni jogtiprásokat.

Itt a Wonder Woman 1984 fergeteges forgatási bakivideója!

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · ·