FILMEZZUNK.HU
Tom Cruise a kaszkadőrök királya

Tom Cruise a kaszkadőrök királya

792

Tom Cruise a kaszkadőrök királya

Tom Cruise számára nincs lehetetlen küldetés. Egész életét, személyét, képességeit és testi épségét teszi újabb és újabb megpróbáltatások elé minden filmjében, melyeknek célja a néző maximális színvonalú szórakoztatása. Szinte hihetetlen, de az 58 éves szupersztár már négy évtizede ott van Hollywood élvonalában, és a szárnyalása azóta is töretlen. Filmjeiben látványos kaszkadőrmutatványokat és sok-sok futást láthatunk izgalmasabbnál izgalmasabb akciófilmekbe csomagolva.

Tom Cruise a kaszkadőrök királya

Karrierje nem mindennapi, hiszen kevesen mondhatják el magukról, hogy négy évtizeden át Hollywood első vonalához tartozik, hiszen az élő legenda továbbra is csak A-kategóriás mozikban domborít. Filmes pályája 1981-ben kezdődött a Végtelen szerelemmel és filmjeivel azóta is töretlenül halad felfelé. Kora ellenére még mindig elképesztően fitt és lendületes.

Tom többek között kaszkadőrként is elsőosztályú.A színész gyakran producere is a saját filmjeinek. Cruise még ma is kaszkadőrmutatványainak legtöbb részét saját maga csinálja. Így lehetett, hogy a Mission: Impossible – Fantom protokoll forgatásán valóban a Burdzs Kalifa felhőkarcoló külső részén mászkált, a Titkos nemzetben pedig egy felszálló repülőgép oldalán lógott. Teljesítményei egyaránt rendhagyóak, bámulatosak, félelmetesek és lélegzetelállítóak.

Szerző: MéziMcFly

A valaha volt 20 legjobb thriller film az IMDB szerint


Article Tags: · ·