FILMEZZUNK.HU
Az eredeti szereplőkkel jöhet az Idegen arcok 2. része!

Az eredeti szereplőkkel jöhet az Idegen arcok 2. része!

1689

Az eredeti szereplőkkel jöhet az Idegen arcok 2. része!

John Boyega a Star Warsszal lett világszinten ismert színész, azonban már Az ébredő Erő előtt is szerepelt egy őrült sci-fi vígjátékban, az Idegen arcokban (Attack the Block, 2011), zsenge korában, alig 18 évesen. Az űrlények inváziója közepette magukat megemberelő utcai bandatagok sztoriját elmesélő brit film nem szerepelt túl jól a pénztáraknál, valószínűleg amiatt sem, hogy majdnem a Thorral és a Halálos iramban 5-tel egy időben debütált a mozikban, viszont kialakult egy határozott rajongótábora, és kritikái is kedvezőek voltak. Úgyhogy Joe Cornish rendező (többek között A Hangya forgatókönyvén / sztoriján is dolgozott) készen áll a második részre!

John Boyega érdekességek

Az eredeti gyártók (Studiocanal, Film4) is ott állnak a projekt mögött Joe Cornish rendezővel és John Boyegával a főszerepben. Cornish még a közelmúltban nyilatkozta azt a Slashfilmnek, hogy Boyegával összeültek, és szó szerint rájuk esteledett, annyit beszéltek a sztoriötletekről. Persze a hivatalos bejelentés semmilyen konkrétumról nem árulkodott, tehát fogalmunk sincs még, hogyan folytatódik az Idegen arcok. Találgatni lehet, és minden bizonnyal visszatérnek majd a földönkívüliek, csak ezúttal egy érettebb, talán bölcsebb bandavezérrel találják szemben magukat.

“Egy évtized telt el az Idegen arcok bemutatója óta, és nagyon sok minden megváltozott azóta. Nagyon izgatott vagyok, hogy ez a túlpörgetett sztori folytatódhat London utcáin. Moses [a főhős] máig az egyik kedvenc karakterem azok közül, amelyeket valaha játszottam, és nagy megtiszteltetés, hogy visszahozhatom őt [a nagyvászonra]”

– nyilatkozta John Boyega, míg Joe Cornish “még nagyobb volumenű nagyvárosi földönkívüli akciót” ígér. Jelenleg egyébként az Idegen arcok 2. gyártás-előkészítése folyik.

10 érdekesség, amit nem gondoltál volna John Boyega-ról

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · ·