FILMEZZUNK.HU

A Marvel atyja Vasember lehetséges visszahozataláról beszélt

2226

A Marvel atyja Vasember lehetséges visszahozataláról beszélt

Néhány évtizede létezett még a szuperhősfilmek világában egy íratlan szabály, miszerint a főhős egyszerűen nem halhat meg, a Marvel azonban ezt a szabályt felülírta a Végjátékkal. A rajongók több kedvenc hőstől voltak kénytelenek búcsút venni, köztük a Fekete Özvegytől, Lokitól, Amerika Kapitánytól, de legnagyobb tőrdöfésnek alighanem Tony Stark halála számít.

Jon Favreau 14 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

Steve Rogers ugyan örökre átadta a pajzsot Sam Wilsonnak, az önálló Fekete Özvegy viszont idén júliusban debütál a mozikban, a Loki sorozat pedig júniusban érkezik a Disney+ tartalomkínálatába. Hamarosan tehát két nagy visszatérőt kapunk az Marveltől. Ezzel kapcsolatban pedig maga Kevin Feige árulta el, hogy a Marvelnél hasonló megoldással bármikor képesek lennének visszahozni Vasembert, hiszen a Fekete Özvegy cselekménye a Polgárháború és a Végtelen háború történései között zajlik majd. Hasonló helyzet a Lokival is, akit történetesen láthattunk ismét meglépni a Tesseracttal a Végjátékban, miután évekkel korábban Thanos végzett vele.

“A multiverzum megjelenésével és az idősíkokkal való játék számos új lehetőséget is megteremt, hogy megjelenhessenek az adott főszereplők más-más változatai”

– jegyezte meg Feige. Persze egyelőre bőven el leszünk látva új szuperhősökkel, így igencsak halván esély van arra, hogy Robert Downey Jr. ismét magára öltse a páncélt.

Ő Robert Downey Jr. magyar szinkronhangja!

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · ·