FILMEZZUNK.HU
Arnold Schwarzenegger ezúttal egy kémsorozatban mutatja meg kemény oldalát

Arnold Schwarzenegger ezúttal egy kémsorozatban mutatja meg kemény oldalát

624

Arnold Schwarzenegger ezúttal egy kémsorozatban mutatja meg kemény oldalát

Arnold Schwarzenegger ezúttal egy kémsorozatban kapott főszerepet. Schwarzeneggernek ez a szerep azért is különleges, mert most először alakít főszerepet egy tévésorozatban. Az egyelőre cím nélküli, egyórás epizódokból álló szériát a Skydance Television gyártja és a Netflix fogja bemutatni. A 73 éves színész és volt kaliforniai kormányzó a filmben nemcsak a főszereplőt alakítja, hanem executive producere is lesz a produkciónak.

Schwarzenegger a sorozatban a 30 éves színésznő, Monica Barbaro apját játssza. Barbaro korábban már több bűnügyi sorozatban szerepelt, köztük a Chicago Justice, a The Good Cop és a Dex nyomozó című produkciókban. Legutóbb a Top Gun: Maverick című akciófilmben dolgozott Tom Cruise-zal.

“A rajongók a világ minden tájáról évek óta kérnek tőlem egy ilyen vad utazást, és most végre megkapják, mert nagyszerű partnereink a Skydance-nél és a Netflixnél vannak”

– mondta Schwarzenegger közleményében.

“Nagyon izgatott vagyok, hogy elkezdjük a munkát a sorozaton Nickkel, Monicával és az egész csapattal.”

A humoros, kémes kalandsorozat története szerint apa és lánya is a CIA-nak dolgozik titokban. De egyszer csak rájönnek, hogy mindketten az ügynökség emberei, és korábbi hazugságaik és titkolózásuk ellenére rákényszerülnek, hogy együtt dolgozzanak.

Szerző: MéziMcFly

Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone újra közös filmmel jelentkezik


Article Tags: ·