FILMEZZUNK.HU
Hétvégi bevételi lista, USA – Még mindig egy bébi az úr!

Jön a Bébi úr folytatása!

1783

Jön a Bébi úr folytatása!

Idén tavasszal, illetve nyárra megint kezd felocsúdni a filmvilág a járványhelyzetből, azonban sok forgalmazó nem meri bevállalni bizonyos filmek hagyományos moziforgalmazását továbbra sem. A WarnerMedia ütemtervét ugye ismerjük, 2021-ben az HBO Maxen is nézhetők lesznek a nagyjátékfilmjei a mozibemutatóval egy időben Amerikában, és a Disney is beadta a derekát, így sikervárományosát, a Fekete Özvegyet a tengerentúlon emelt díjért cserébe a Disney+-on is megtekinthetik a nézők. A Universal is hasonló módon jár el a Bébi úr: Családi üggyel kapcsolatban.

Bébi úr: Családi ügy

A Universal ugyebár már tavaly kötött néhány megállapodást a nagy amerikai mozihálózatokkal, hogy a rendkívüli helyzetre való tekintettel a hagyományos terjesztési ablakot szűkítik bizonyos nagyjátékfilmek esetében. Újabban pedig a hollywoodi nagy stúdió / forgalmazó azt jelentette be, hogy a Bébi úr folytatása egyszerre debütál a mozikban és a Peacock nevű saját streamingszolgáltatóján (PVOD). Ráadásul az eredeti tervekkel ellentétben nem szeptember 17-én mutatják be a Családi ügyet a tengerentúlon, hanem jóval előbb, július 2-án. A Bébi úr 2. 60 napon keresztül lesz elérhető a Peacockon.

A filmet ugyanezen a napon, július 2-án tervezik forgalomba hozni a világ többi részén is, kizárólag nagyvásznakon. Nálunk a tervek szerint október 21-én debütált volna a mozikban, de erre a napra az Utolsó éjszaka a Sohóban került, márpedig ennek is a UIP-Duna Film a magyar forgalmazója, úgyhogy már csak emiatt sem lehetséges, hogy ugyanazon a napon mutassák be Magyarországon. Egyelőre tehát várjuk a Bébi úr: Családi ügy hazai bemutatódátumát.

Megkapta első előzetesét az Utolsó éjszaka a Sohóban!

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · ·