FILMEZZUNK.HU
Film készül a focista Vardy életéről, ráadásul Oscar-díjas producerek készítenék

Film készül a focista Vardy életéről, ráadásul Oscar-díjas producerek készítenék

1117

Film készül a focista Vardy életéről, ráadásul Oscar-díjas producerek készítenék

Nem csak a futballszurkolók vannak oda a Leicester City labdarúgócsapatában szereplő Jamie Vardy történetéért – a tíz éve még amatőr ligában szereplő csatárról Oscar-díjas producerek készítenének filmet, állítólag már a tárgyalásokat is megkezdték vele.

Vardy film

Kilenc éve a Leicester City egymillió fontért szerezte meg Jamie Vardyt a Fleetwood Townból. Az angol csatár azóta már Premier League- és FA-kupa-győztesnek mondhatja magát, ráadásul az angol élvonalban a gólkirályi cím is összejött neki. Álomszerű pályafutására nemcsak a futballszurkolók figyeltek fel, hanem világhírű producerek is. Adrian Butchart a Goal és a Goal 2 forgatókönyvírója az Oscar-díjas Gareth-Ellis Unwinnal és Simon Egannal is megegyezett a film elkészítéséről.

Butchart állítólag már Vardyval is felvette a kapcsolatot, de olyan részleteket még nem sikerült kideríteni, hogy ki játszhatja el a 34 éves csatárt. A Sport Bible szerint az egyik legígéretesebb színész a szerepre Zac Effron és Robert Pattinson lehet. Vardy a hetedosztályban havi 30 fontnál többet még nem látott a labdarúgásból. Anno már a fleetwoodi szerződése is nagy szó volt. Főleg, hogy a csapat kivásárolta őt. Óriásinak tűnő összegért, 30 ezer fontért. A szerződéssel Vardy főállású futballistává vált, így elköszönt a kocsmapulttól és a gyári futószalagoktól, ahol eleddig keresete nagy részét szerezte. A többi pedig történelem…

12 focis film, amit még a foci EB előtt látnod kell

(Via NSO.hu)


Article Tags: · ·