FILMEZZUNK.HU
Nyáron kétfajta American Horror Story is érkezik!

Nyáron kétfajta American Horror Story is érkezik!

1902

Nyáron kétfajta American Horror Story is érkezik!

Az eredeti Amerikai Horror Story amerikai horror-dráma sorozat, amit Ryan Murphy és Brad Falchuk készített. A sorozat antológia jellegű, hiszen minden évad egy, az előzőtől független történetet mesél el, egyfajta minisorozatként kezelendő. Murphy szerint mindegyiknek van kezdete, közepe és vége. Az egyes évadok számos elemei igaz történeteken alapulnak.A sorozat ugyan antológia jellegű, azonban egyes karakterek feltűnnek több évadban is. A széria 2011-ben indult útjának és a mai napig fut, így eddig 9 évadot tudhat maga mögött.

Idén nyáron pedig két Amerikai Horror Story is érkezik. Az egyik az eredeti sorozat folytatása, tehát a 10. évad, a másik pedig a Ryan Murphy- féle franchise új, a Hulun futó FX-spinoff sorozata, az American Horror Stories. A címek igaz nagyon hasonlóak, de senkit ne tévesszen meg, mivel ez két különböző alkotás lesz. Az American Horror Stories az American Horror Story testvérsorozata lesz. Az FX Networks vezetője John Landgraf elárulta, hogy először júliusban érkezik a Hulura az új AHS-sorozat, az American Horror Stories, ami hetente érkezően szintén antológiai sorozat lesz, tehát minden epizódban egy másik horrortörténetet mutatnak majd be.

Amint az American Horror Stories véget ér, az FX fogja vetíteni az Amerikai Horror Story 10. évadát, amelynek az alcíme Double Feature lesz és 10 résszel érkezik. Annyit lehet még tudni, hogy a sorozat utolsó része Halloween hetén kerül bemutatásra, így azzal számolnak, hogy vagy duplarészes évadnyitóval vagy fináléval nagyjából augusztus vége, szeptember eleje lehet a premier időpontja. Sőt, az is biztos, hogy az Amerikai Horror Story 13 évada már be van biztosítva, így még jó néhány rész van hátra a fináléig.

A franchise újonca Macaulay Culkin lesz, mellette olyan színészek térnek vissza a sorozatban, mint Sarah Paulson, Kathy Bates, Evan Peters, Leslie Grossman, Billie Lourd, Adina Porter, Lily Rabe, Angelica Ross és Finn Wittrock mellett. Az AHS 10. évadáról eddig annyit lehet tudni, hogy két rémísztő történetet mutat be, egyet a tengeren, egyet pedig a homokos tengerparton.

Szerző: MéziMcFly

Az Aquaman 2 lehet a DC első horrorfilmje!


Article Tags: · · · · · · · · · · ·