FILMEZZUNK.HU
Az öreg Amerika Kapitány csak elterelés volt?

Az öreg Amerika Kapitány csak elterelés volt?

1652

Az öreg Amerika Kapitány csak elterelés volt?

Egy ideje nem kaptunk már új Marvel filmet, és bár a jövőben ez nagyot fog változni, de jelenleg a rajongóknak jelenleg épp nincs jobb dolguk, mint korlátlanul találgatni, hogy ki lehet a filmes karakterek közül igazából skrull és ki nem. A Marvel univerzum alakváltói több nagy képregényes sztorit is beindítottak, az olvasók pedig arra várnak, hogy a zöld srácok mikor kezdik majd egy kicsit összekuszálni a szuperhősök életét a mozivásznon is.

Az öreg Amerika Kapitány csak elterelés volt?

Az egyik jelenlegi vezető rajongói teória szerint a Végjáték végén látott öreg Steve Rogers nem más, mint egy skrull. Az elmélet azt sugallja, hogy az öregember csak elterelés volt, mindeközben a valódi Steve pedig beépült valahova, vagy éppen a Holdon szolgál Nick Fury mellett. Az elmélet azért is népszerű, mert ez lehetőséget adhat az íróknak arra, hogy visszahívják a Kapitányt a képernyőre, amikor nagy szükség lenne rá.

Egy darabig még valószínűleg nem fogunk a skrullokkal foglalkozni, és meglepődnénk, ha az írók egyhamar elkezdenék visszafejteni a Végjátékban elvarrt szálakat, de ha még sokáig pörög a franchise, akkor minden előfordulhat.

A Marvel következő gigaprodukciójában láthatjuk az első LMBTQ szuperhős-csókot

(Via gamestar.hu)


Article Tags: · ·