FILMEZZUNK.HU
Nem vicc: most már Pókember legnagyobb szövetségese is a saját neméhez vonzódik

Nem vicc: most már Pókember legnagyobb szövetségese is a saját neméhez vonzódik

894

Nem vicc: most már Pókember legnagyobb szövetségese is a saját neméhez vonzódik

Manapság már nem lehet úgy szuperhősmozit (vagy úgy általában bármit), hogy abban ne legyen legalább egy meleg karakter. Amikor viszont egy olyan karakterről döntik el, hogy akkor mostantól ő meleg és kész, aki évtizedeken keresztül egyértelműen nem volt az, az már egy picit erőltetett. Márpedig most épp ez történik a Marvel háza táján, ráadásul egy eléggé közönségkedvenc szereplővel.

Meleg karakterrel bővül a Pókember univerzuma

A Pókember univerzum megszámlálhatatlanul sok jó és rossz karaktert vonultatott fel több mint fél évszázados létezése alatt. A milliónyi könnyen felejthető gazfickó mellett viszont sok olyan szereplőt is megismerhettünk, akik aztán hosszú évekre megragadtak a képregények oldalain. Ilyen volt az a szereplő is, aki nemrég saját képregény-sorozatot kapott. És amelynek e héten megjelenő hetedik számában kiderül róla, hogy meleg.

Ő nem más mint a Fekete Macska, alias Felicia Hardy. A szőke szépség nagyon hosszú múltra tekint vissza a képregényekben, egyike a legérdekesebb karaktereknek. Ő ugyanis alapvetően egy negatív figura, egy betörő, ám egyben szövetségese is Pókembernek. És persze kettejük közt egy kezdettől fogva halálra ítélt, de ettől még igen erős szerelmi szál is fonódott.

Fekete macska

A most futó új képregényekben Fekete Macska a Tolvajok céhének tagjaként tevékenykedik, amelynek New York-i vezetője az az Odessa Drake, akivel Pókember is összeakasztotta már a bajszát. És a hírek szerint a Fekete Macska és Odessa Drake között szövődik most romantikus kapcsolat.

Érdekesség, hogy bár a képregények egyik legnépszerűbb karaktere, a Fekete Macska eddig sem a Sony, sem a Marvel Studios berkeiben nem vetette meg a lábát a mozivásznon. Tény, hogy A csodálatos Pókember 2.-ben egy nagyon rövid cameo erejéig felbukkant Felicia Hardy, mint Harry Osborn asszisztense, de ennél több eddig nem jutott neki. Viszont nem kizárt, hogy a jövőben valamelyik sorozatban vagy filmben ő is helyet kap majd.

Így változott Pókember kinézete az évtizedek során

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·