FILMEZZUNK.HU
A False Positive című horror június 24-től lesz látható a Hulun.

Amikor az álom rémálommá válik – előzetest kapott Pierce Brosnan thrillerfilmje

1854

Amikor az álom rémálommá válik – előzetest kapott Pierce Brosnan thrillerfilmje

A terhesség minden nő álma, aki anya akar lenni. Az a bizonyos kilenc hónap az édesanyának olyan felejthetetlen időszak, amit elsőként ketten élhet át a babával, és ami egy életre közös kapoccsá forrja ki magát anya és gyermek között. Ez az időszak egy nő életében a legszebb időszak. De nem Pierce Brosnan legújabb filmjében. Ugyanis a csodálatos időszak ebben a filmben egy valóságos rémálommá válik.

A False Positive címet viselő filmben Lucy-t (Ilana Glazer) és Adrian-t (Justin Theroux), mint reménybeli szülőket követi, akik egy termékenységi orvost, a Pierce Brosnan által alakított titokzatos Dr. Hindle-t bérelik fel, hogy segítsen abban, hogy gyermekük lehessen. De attól a másodperctől kezdve, hogy Lucy megtudja, hogy kislányuk van úgy érzi, hogy valami nagyon nincs rendben. Attól kezdve a terhesség minden furcsa és csodálatos aspektusát a pár baljósnak érzi.  A magzat, ami a nőben fejlődik csak egy fekete-fehér folt, amely parazitaként lakik a testében?  Ami a szerveit félrelöki, ahogy forog és kidudorodik a hasából? Ki, vagy inkább mi fejlődik benne?

“Azt hiszem, Dr. Hindle csinált valamit” – hangzik el az előzetesben, majd egy bába (Zainab Jah) segítségét kérve Lucy  megpróbálja kideríteni, hogy pontosan mit is művelt Dr. Hindle. Az az ember, aki az egyetlen reménye volt a kétségbeesett párnak, hogy végre gyermekük szülessen. A filmet John Lee rendezte és írta Ilana Glazerrel együtt. Érdekesség, hogy Ilana jelenleg az első gyermekét várja, így a film még életszerűbbnek, hatásosabbnak és valósághűbbnek tűnik. A False Positive című horror június 24-től lesz látható a Hulun.

Szerző: MéziMcFly

Pierce Brosnan fia felnőtt és elképesztően hasonlít apjára


Article Tags: · ·