FILMEZZUNK.HU
Jöhet egy új Elvarázsolt kastély film, ráadásul Eddie Murphy-vel?

Jöhet egy új Elvarázsolt kastély film, ráadásul Eddie Murphy-vel?

1678

Jöhet egy új Elvarázsolt kastély film, ráadásul Eddie Murphy-vel?

Teljesen új ötletek helyett ismét egy régi klasszikushoz fognak hozzányúlni, ugyanis közel 20 év után új film készül a Disneyland híres attrakciója alapján. Hivatalossá vált ugyanis, hogy a Disney már elkezdett dolgozni az új Elvarázsolt kastély mozifilmen, már a forgatókönyv íróját és a produkciós céget is szerződtették. Az 1969 óta működő Disneyland-attrakció alapján így 2003 után újabb élőszereplős film fog készülni. A 2003-as film Eddie Murphy főszereplésével vegyes kritikai fogadtatásban részesült, viszont több mint 180 millió dolláros bevételt termelt.

Új Elvarázsolt kastély-film a láthatáron!

Az új Elvarázsolt kastély produkciója még nem tart a szereposztásnál, viszont már biztos, hogy a forgatókönyvet Kattie Dippold írja, aki íróként a Női szervek és a 2016-os Szellemirtók mozin is dolgozott. Producerként pedig a Rideback felelős a filmért – a stúdió korábban az Aladdin remake mozit is támogatta.

További részleteket egyelőre nem tudni az alkotásról, viszont a korábbi film alapján egy humoros, horror-elemekkel feldobott fantasy-re lehet számítani. Ti mit vártok az új Elvarázsolt kastély filmtől?

8 híres pár, akik küzdöttek a szerelmükért, majd végül győztek

(via Gamestar)


Article Tags: · · ·