Megvan, mikor jön az Indiana Jones 5 és a Star Wars 9

Kezdődik a forgatás, jön az Indiana Jones 5!

527

Kezdődik a forgatás, jön az Indiana Jones 5!

A következő héten, Nagy-Britanniában kezdődik meg az Indiana Jones-film folytatása, amely 2022 július 29-én debütálhat a mozikban. Harrison Ford mellett a sötét humorú Fleabag-ből ismert Phoebe Waller-Bridge is szerepet kap.

Jöhet az új Indiana Jones film, ráadásul Harrison Forddal

A legendás kalandor-professzor történetének folytatása elég döcögősen indult, hiszen Steven Spielberg és a forgatókönyvíró David Koepp is kiszállt a projektből. Ford v Ferrarit készítő James Mangold részére. Spielberg ugyanakkor produceri szerepet vállalt a mostani filmre. Nemrég az is kiderült, hogy Harrison Ford mellett Mads Mikkelsen, Phoebe Waller-Bridge és Thomas Kretschmann is benne lesz majd az ötödik filmben.

A hírek szerint a produkció Pinewoodban és más környékbeli helyszíneken készül majd, ugyanis Fordot nemrégiben a brit stúdió közelében látták. A forgatások közeledtéről árulkodik az is, hogy Ford elment a“Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy nem más látogatott meg minket a The Wingben [az angliai székhelyű, repülési témájú luxusórákra specializálódott cég, a Bremont egyik manufaktúrája], mint a legendás Harrison Ford, aki ugyanannyira lelkesedik a repülésért, a karórákért és a minőségi whisky-ért, mint mi” – szól a Bremont oldalára felkerült kép kommentárja.

10 kihagyhatatlan film Harrison Ford pályafutásából

(Via noizz.hu)


Article Tags: · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download