Az utolsó titkos ügynök (The Last Mercenary, 2021) - Előzetes

Előzetest kapott Jean-Claude Van Damme új akciófilmje!

705

Az utolsó titkos ügynök (The Last Mercenary, 2021) – Előzetes

Jean-Claude Van Damme kapcsán régen élt egy mondás, hogy ameddig ő aktív, addig minden kezdő akciófilm-rendező befuthat Hollywoodban. Sajnos manapság már egyre kevesebbet hallani felőle, főleg az olyan filmjei után, mint a 2015-ös Halálos meló – ahol ellopják a veséjét, ezért ő véres bosszúhadjáratot indít.

Most pedig a Netflixre forgatott egy újabb akciófilmet, Az utolsó titkos ügynököt, ami kapcsán még nyilatkozott is:

“A The Last Mercenary [Az utolsó zsoldos] egy hihetetlenül izgalmas projekt, amiben egy teljesen új zsánerben próbálhatom ki magam. Mindig is egy Jean-Paul Belmondo rajongó voltam, így remélem, hogy egy hasonló irányba tudom majd elvinni az akciófilmeket is. David Charhon [a film társírója és rendezője] forgatókönyve rendkívül profin össze tudta kombinálni az elemeket: egy gyönyörű történet tele érzelmekkel, nagyon sok akció és nagyon sok humor. Valamint nagyon boldog is vagyok, hogy az új generáció tehetségeivel dolgozhatok együtt, úgy mint Alban Ivanov, Assa Sylla és Samir Decazza. De persze amiatt is, mert újra a képernyőkre kerülhetek a francia színészek krémjével, mint Patrick Timsit, Eric Judor, Miou-Miou és Valérie Kaprisky.”

− mesélte Van Damme. A filmet David Charhon rendezte, akinek nevét eddig olyan filmekből ismerhettük meg (vagy nem), mint A külváros mélyén. Mellette a forgatókönyvet Ismaël Sy Savané (A forradalom napján) fogja jegyezni.

Botrány! Jean-Claude Van Damme durván kiborult, félbehagyta az interjút

(Via Puliwood)


Article Tags: · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download