FILMEZZUNK.HU
Daniel Radcliffe

Felismerhetetlenné vált a Harry Potter egykori főszereplője

1796

Felismerhetetlenné vált a Harry Potter egykori főszereplője

Ha szembejönne velünk az utcán, nem biztos, hogy felismernénk a hosszú haj és a szakáll mögött a Harry Potter egykori sztárját! A sztárvilágban nem ritka, hogy a hírességek egy filmszerep kedvéért őrületes átalakuláson mennek keresztül. Míg egyesek inkább a sminkesekre bízzák magukat, addig mások hajlandóak a nagymértékű fogyásra és hízásra is. Ezt eddig legtöbbször Christian Bale-nél láthattuk, aki legutóbb is jó pár kilót felszedett magára az Alelnök című film kedvéért.

Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe a Harry Potterrel szerezte meg a hírnevet, így érthető, hogy szinte mindenki fejében a szemüveges, sebhelyes homlokú srác él. A 31 éves színész viszont nagyon szeretne kitörni a skatulyából, legutóbbi munkája során pedig a nagyobb átalakulást is bevállalta. Utoljára a Szökés Pretoriából című thrillert forgatta, emiatt pedig szépen meg is változtatta külsejét. Hosszú hajjal és szakállal kapták lencsevégre a fotósok.

A filmben ő alakítja Tim Jenkint, a dél-afrikai aktivistát, akit lecsuktak a világ egyik legkeményebb börtönében, amiért az afrikai kongresszussal dolgozott együtt a faji megkülönböztetések megszüntetéséért. A film valós eseményeket dolgoz fel, és emiatt vállalta be az átalakulást Daniel Radcliffe.

Daniel Radcliffe beismerte, hogy súlyos alkoholproblémákkal küzdött Harry Potter szerepe miatt

(Via Joy.hu)


Article Tags: · ·