FILMEZZUNK.HU
Jön az Amerikai Pite 9, itt az előzetes hozzá!

Jön az Amerikai Pite 9, itt az előzetes hozzá!

7867

Jön az Amerikai Pite 9, itt az előzetes hozzá!

American Pie Presents: Girls Rule lesz a címe a következő Amerikai pite-filmnek, ami természetesen a spinoffok sorát fogja gyarapítani. Korábban arról számoltunk be, hogy a film helyszíne az eredeti alkotásban is szereplő középiskola, az East Great Falls High lesz, a főszereplője pedig egy Stifler – a 18 éves Stephanie Stifler, aki a bránermájszter húga. Elvileg a koncepció nem változott, így az előzetes hozzá.

A Madison Pettis, Lizze Broadway, Natasha Behnam, Piper Curda, Darren Barnet, Lucas Adams, Lily Bleu Andrew, Barry Bostwick, Rasheda Crockett, Zayne Emory, Camaron Engels, Zachary Gordon, Clint Howard, Dylan Lawson és Lisa Linke főszereplésével készült filmben ezúttal tehát lányok lesznek a főszereplők, akik természetesen arra hajtanak, hogy szexuálisan kihasználják a másik nem képviselőit.

Az Amerikai pite-sorozat azon kevés filmes sorozatsikerek közé tartozik, melyet a csúcson hagytak abba elsőre, hiszen az első három epizód sorban 11, 30 és 55 millió dollárból készült, s Amerikában 103, 145 és 105 millió dollár bevételt ért el. A nemzetközi eredmények is hasonlóképp alakultak, azaz a második rész teljesítménye volt a legjobb, de utána csökkenés következett. Amerikán kívül az 1999-es premier 133 millió dollárt termelt, a 2001-es folytatás már 142 milliót, míg a harmadik epizód 2003-ban 127 milliót.

A franchise nevét ezt követően egy egyből lakossági forgalmazásba került American Pie Presents (Az Amerikai pite bemutatja) sorozattal tartottak a köztudatban, amelyből négy rész jelent meg: az Amerikai pite 4 – A zenetáborban (American Pie Presents Band Camp), az Amerikai pite 5 – Pucér maraton (American Pie Presents: The Naked Mile), az Amerikai pite 6. – Béta-ház (American Pie Presents Beta House), majd az Amerikai Pite 7. – A Szerelem Könyve (American Pie Presents: The Book of Love). Ezeket ismét egy mozifilm követte, ugyanis az Amerikai pite: A találkozóban (American Reunion) visszatértek a régi szereplőkhöz – nem mondhatni, hogy a várt sikerrel, hiszen bár a film nemzetközileg 178 milliós bevételt produkált, de a stúdiónak oly fontos, belföldi kategóriában csak 57 milliósat.

Magával ragadó, ahogy Vin Diesel 18 nyelven elmondja: Én vagyok Groot!

(Via sg.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · ·