FILMEZZUNK.HU
Folytatást kap a Szörny Rt., amihez most kijött a vadonatúj előzetes is!

Folytatást kap a Szörny Rt., amihez most kijött a vadonatúj előzetes is!

2173

Folytatást kap a Szörny Rt., amihez most kijött a vadonatúj előzetes is!

Jön a Szörny Rt. folytatása! A Disney+ elindulása után többször beszámoltunk arról, hogy a platform egyik nagy hozadéka lehet, hogy a sorozatkészítők számára megnyílt a Disney- (és a Fox-) katalógus, ami azt jelenti, hogy a klasszikus filmeket fel lehet újítani, a koncepciójukra új sorozatokat lehet építeni. Nem meglepő, hogy már jó ideje több olyan Disney-filmről hallani, amiből tévésorozatot terveznek készíteni. Ezek közül a Szörny Rt.-n alapuló Monsters at Work lesz.

A széria jövetelét már 2018-ban bejelentették, és nemrég az is kiderült, hogy július másodikára várható a premierje, ahogy azt a fenti előzetes is megerősíti. A Monster Inc. folytatásának szánt animációs sorozat hat hónappal az eredeti film után veszi fel a fonalat, amikor az erőmű a város gyerekeinek nevetésétől hajtva működik, ugyanis Mike és Sulley felfedezte, hogy az tízszer hatékonyabb, mint a sikolyok. A főhős egy tehetséges fiatal szerelő lesz, aki fel akar törni a ranglétrán, hogy ugyanakkora mulattató legyen, mint példaképei.

A sorozat egyik új főszereplőjeként Mindy Kalinget emlegették korábban, de a hangok között sok visszatérő is ott lesz: Billy Crystal, John Goodman, Aisha Tyler, Alanna Ubach, Ben Feldman, Bob Peterson, Bonnie Hunt, Henry Winkler, Jennifer Tilly, John Ratzenberger, Kelly Marie Tran, Lucas Neff, Stephen Stanton.

20 filmsztár, akiről nem tudtad, hogy régen mit dolgozott

(Via sg.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·