FILMEZZUNK.HU
Keanu Reeves csatlakozik a DC szuperhősökhöz!

Keanu Reeves csatlakozik a DC szuperhősökhöz!

1760

Keanu Reeves csatlakozik a DC szuperhősökhöz!

Keanu Reeves egyike azoknak a színészeknek, akik bármit csinálnak, abból valami jó dolog sül ki. Szinte makulátlanul teljesít mind színészként, mind pedig a magánéletben. Valószínűleg ezért is lehetett már hallani pletykákat arról, hogy a DC és a Marvel kvázi egymásra licitál, hogy leszerződtessék őt. Most úgy tűnik az 56 éves színész a DC-vel fog együtt működni, ugyanis már meg is állapodtak mindenben a közös munkával kapcsolatban, egyelőre azonban csak egy projekt hivatalos.

Keanu Reeves párját ritkítja - elképesztő beszámolók azokkal, akik találkoztak a sztárral

15 évvel az után, hogy Keanu Reeves utoljára együtt dolgozott a DC-vel a Constantine – A démonvadász forgatásán, most újra összeértek a szálak, ez alkalommal azonban nem látjuk majd a képernyőn, csak a hangját kölcsönzi a League of Super-Petshez.

A kanadai színész korábban elárulta, hogy Farkas a kedvenc képregény karaktere, ez pedig elég is volt ahhoz, hogy komoly pletykák induljanak el, miután Hugh Jackman épp kiszállt a karakter bőréből. Úgy tűnik azonban, hogy ez egyelőre jegelve lesz, hiszen ha a DC meg tudja tartani Reeves-t, sokkal valószínűbb például egy Constantine folytatás, vagy akár egy új, korábban nem pletykált projekt.

Tudta? Hugh Jackman cirkuszi bohóc volt, mielőtt felfedezték volna

(Via gamestar.hu)


Article Tags: · ·